Print this page
12-03-2021

Ο Φίλιππος Βέροιας τίμησε τον Ολυμπιακό

Rate this item
(0 votes)
Η διοίκηση του Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας τίμησε τον Ολυμπιακό για την προσφορά του στο βόλεϊ και δήλωσε μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση στη Βέροια:

Ο γενικός αρχηγός του Φίλιππου Λεωνίδας Ξανθόπουλος έδωσε πλακέτα στον πασαδόρο Κώστα Στιβαχτή για την προσφορά του στο βόλεϊ, ενώ ο πρόεδρος Δημήτρης Πιτούλιας έδωσε στον μάνατζερ του Ολυμπιακού Νίκο Μαντούβαλο.

«Ακόμη και πλήρης να αγωνιζόταν σήμερα ο Φίλιππος Βέροιας, ο Ολυμπιακός θα ήταν το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης. Ο  Ολυμπιακός έχει «χτίσει» μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα και είναι κρίμα που ο κόσμος λόγω των συνθηκών με τον κορονοϊό να απολαύσει παίκτες, που πρώτη φορά πιστεύω τέτοιας αξίας έχουν πατήσει το πόδι τους στην Βέροια για οποιοδήποτε αθλητικό event. Σήμερα ο Ολυμπιακός είχε 2 πρωταθλητές Ευρώπης, όπως το Μιγιαϊλοβιτς και τον Όκολιτς, έναν δευτεραθλητή κόσμου, όπως τον Φρομ… Όπως καταλαβαίνετε είναι μια σπουδαία ομάδα και σίγουρα ο Φίλιππος Βέροιας με 5 βασικές απουσίες, αυτό που έκανε σήμερα ήταν ένα… θαύμα! Να κερδίσει τ α’ σετ και να προσπαθήσει να κοντράρει τον πανίσχυρο Ολυμπιακό.  Ξεκάθαρα είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί τα παιδιά πάλεψαν, έδειξαν ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο και έκαναν περήφανη όλη τη Βέροια., όλη την Ημαθία και προσωπικά κι εμένα για την αγωνιστική τους ικανότητα που επέδειξαν».

Από το Γραφείο Τύπου του Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας