Print this page
12-03-2021

Καφτηράνης: «Η ONEX κάνει υπερπροσπάθεια για το καλό του Φοίνικα»

Rate this item
(0 votes)
Ο πρόεδρος του Φοίνικα Σύρου ONEX κ. Χρήστος Καφτηράνης ήταν καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή «Στο VAR» με τους Μάκη Πρίντεζη, Έλπη Φρέρη και Μάριο Ρηγούτσο…

 

Για τα λίγα αρνητικά σχόλια στο φέισμπουκ σχετικά με τα κρούσματα κορονοϊού και την ομάδα είπε:

«Παρά τα τελευταία γεγονότα που μας απογοήτευσαν, με τους λίγους Συριανούς απέναντι μας προχωράμε.  Σαν διοίκηση καταφέραμε μαζί με τους προκατόχους μας να το πάμε λίγο παραπέρα. Η κοινωνία της Σύρου αναγνωρίζει την προσπάθεια την δική μας άλλα και από όλους τους προκατόχους μας. Ο Φοίνικας είναι η καλύτερη διαφήμιση του νησιού μας»

Για την περιπέτεια με τον κορονοϊό και την πτώση της ομάδας αν σχετίζεται με τον Κορονοϊό είπε:

«Επειδή το έζησα… είναι πολύ πιο σοβαρός. Εξαρτάτε βέβαια και πως θα το περάσεις. Ο Φοίνικας έχει ένα πολύ καλό και γεμάτο ρόστερ. Καναμε και το Γενάρη μεταγραφές, επειδή γνωρίζαμε πως θα είναι δύσκολη η συνέχεια. Ο κεντρικός χορηγός, η ONEX κάνει υπερπροσπάθεια για το καλό του Φοίνικα. Εδώ είναι η μεγάλη αχαριστία. Κάποιοι που δεν έχουν έρθει ποτέ στο γήπεδο και κάνουν κριτική»

Ο Φοίνικας ελπίζει πλέον στο πρωτάθλημα;

«Έτσι όπως είναι η δομή του πρωταθλήματος, η αλήθεια είναι πως μείναμε πίσω. Είναι δύσκολο μετά από ένα μήνα να βρεθούν πάλι οι αθλητές στο γήπεδο. Η ομάδα που βλέπατε πριν τον κορονοϊό δεν υπάρχει. Στόχος μας είναι μέχρι τέλος, να είμαστε μέσα στους στόχους πρωταθλήματος, Κυπέλλου και Λιγκ Καπ. Είναι ένα πρωτάθλημα ταχύτητας. Μέσα σε μικρό διάστημα πρέπει να κάνουμε πάρα πολλά ματς»

Εμείς θα συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Είμαστε μια «γροθιά» με τους παίκτες. Η ομάδα αγαπιέται από την πλειοψηφία των Συριανών. Είμαστε εδώ για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας και θα δώσουμε τα πάντα για το καλό της ομάδας»

Ακούστε παρακάτω τα όσα δήλωσε ο Συριανός παράγοντας…στην εκπομπή του Αιγαίο LIVE 95.8

https://www.facebook.com/watch/?v=197093052183368&t=0

 

Από το Γραφείο Τύπου του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ