Print this page
17-03-2021

Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας (11η αγωνιστική, 18/3, 17:00, Live Streaming V.L.)

Rate this item
(0 votes)
Με τον εξ αναβολής αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Φιλίππου Βέροιας που θα γίνει την Πέμπτη στο γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι θα ολοκληρωθεί και η 11η αγωνιστική της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα Volley League ανδρών (11η αγωνιστική, 18/3, 17:00, Live Streaming V.L., Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ράντσιου)

 

Ο τελευταίος αγώνας του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα ήταν στις 21 Φεβρουαρίου όταν νίκησε τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με 3-2 σετ. Από τότε λόγω και των κρουσμάτων κορονοϊού που εκδηλώθηκαν η ομάδα μπήκε στην καραντίνα.

 

Ο αγώνας είναι ο ένας από τους έξι που απομένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος. Ο Παναθηναϊκός έχει συνολικά να δώσει τρεις αγώνες για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος και θέλει τη μέγιστη δυνατή συγκομιδή για να μειώσει την διαφορά του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό ενόψη και της β΄φάσης του πρωταθλήματος όπου οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα μεταφέρουν τη βαθμολογία τους. Οι πράσινοι έχουν 22 βαθμούς σε 11 αγώνες.

 

Ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού Άξελ Γιάκομπσεν ανέφερε: «Πιστεύω ότι ο Φίλιππος Βέροιας είναι μια καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Ωστόσο παίζοντας στην έδρα μας και με μια εμφάνιση που θα είναι στο δικό μας υψηλό επίπεδο θα έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε το ματς με καλό αποτέλεσμα. Έχουμε καλή αύρα όταν παίζουμε εντός έδρας και σίγουρα αυτό θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για τα δύσκομα ματς που ακολουθούν».

 

Ο Φίλιππος Βέροιας θα αγωνιστεί πρώτη φορά στην έδρα του Παναθηναϊκού. Εχει δύο ακόμα αγώνες για να ολοκληρώσει την κανονική περίοδο και στόχος του είναι να βελτιιώσει τη βαθμολογική του θέση.

 

Ο προπονητής του Φιλίππου Σωκράτης Τζιουμάκας είπε: «Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στον περσινό πρωταθλητή, όπου ταπροβλήματα για μας συνεχίζονται. Θα δούμε λίγο πριν τον αγώνα ποιος μπορεί να παίξει, πως μπορεί να παίξει και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Αντίστοιχα και ο αντίπαλός μας, έχει τα δικά του προβλήματα οπότε θα φανεί στον αγώνα ο βαθμός ετοιμότητας των δύο ομάδων και ποιος θα καταφέρει να παίξει καλύτερα».

 

Ο MVP Βίκος Cola της 12ης αγωνιστικής Τάσος Γάτσης δήλωσε: «Εμείς για ένα ακόμη ματς κατεβαίνουμε να παίξουμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι με απουσίες, αλλά παρόλα αυτά θα κοιτάξουμε τον αντίπαλό μας στα μάτια. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και γιατί όχι τη νίκη που είναι και ο πρωταρχικός μας στόχος. Όλες οι ομάδες πλην του ΠΑΟΚ προερχόμαστε από καραντίνα και από κορονοΙό, αυτή τη στιγμή παίζουμε με τον Παναθηναϊκό που είναι η ομάδα που νόσησε τελευταία και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι.

 

Στο α’ φετινό παιχνίδι των δύο ομάδων στην Βέροια ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 σετ του Φίλιππου Βέροιας στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας», ενώ οι «πράσινοι» τον περασμένο Σεπτέμβριο στο πλαίσιο προετοιμασίας των ομάδων, σε προπονητικό φιλικό στο γυμναστήριο του Αγίου Θωμά, είχαν κερδίσει και πάλι με 2-1 (20-25, 25-20, 26-24).

 

 

Πέμπτη 18 Μαρτίου

Κλειστό Αγίου Θωμά, 17.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ράντσιου, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Αρβανίτης, Κατερλή, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.