Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-03-2021

Α.Π.Σ.Φίλιππος - Α.Ο.Π.Κηφισιά (εξ αναβολής 13η αγωνιστική, 24/3, 18:00, Live Streaming)

Rate this item
(0 votes)
O Α.Π.Σ.Φίλιππος και ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στην κανονική περίοδο της Volley League (13η αγωνιστική, 24/3, 18:00, Live Streaming, Διαιτητές: Παπαδογούλας-Δανιηλίδου).

Στόχος των «ερυθρόλευκων» της Βέροιας, απέναντι στην φορμαρισμένη ομάδα του Νίκου Ζαλμά, είναι να ολοκληρώσουν στην κανονική περίοδο με νίκη για να βελτιώσουν την βαθμολογική τους συγκομιδή. Αλλωστε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα πάρουν την 7η θέση ενόψει των αγώνων της φάσης για τις θέσεις 5-8, ενώ αντίστοιχα η Κηφισιά θα είναι σίγουρα στην 5η θέση.


Η ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα φέτος μετράει ήδη μία νίκη επί του αντιπάλου της με 3-0 σετ στο Ζηρίνειο, ωστόσο άπαντες στο «στρατόπεδο» του Φιλίππου, ξέρουν πως θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι με αυτό της 6ης αγωνιστικής του  α’ γύρου, όπου η Κηφισιά, είχε ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα από τον κορονοϊό.  
 

Εκτός αυτού η Κηφισιά, έρχεται στο πρώην ΕΑΚ Μακροχωρίου με ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη 3-1 σετ επί του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι», χάρις στην οποία «κλείδωσε» την 5η θέση της κανονικής περιόδου. 
 

Οι δύο αντίπαλοι πάντως γνωρίζονται αρκετά καλά, αφού είχαν δώσει και το Σεπτέμβριο ένα φιλικό προετοιμασίας στην έδρα των βορείων προαστείων της Αθήνας, το οποίο είχαν κερδίσει με 2-1 σετ οι φιλοξενούμενοι.


Ο Φίλιππος Βέροιας σε 13 αγώνες έχει 10 βαθμούς (4 νίκες- 9 ήττες) και βρίσκεται στην 7η θέση, ενώ σε ισάριθμες αναμετρήσεις ο Α.Ο.Π. Κηφισιάς με 6 νίκες-7 ήττες, καταλαμβάνει με 16 βαθμούς την  5η θέση.


Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας είπε: «Τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου και μάλιστα στην έδρα μας θα προσπαθήσουμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Κηφισιά είναι φορμαρισμένη, όπως έδειξε και κόντρα στον ΠΑΟΚ, και θα είναι σίγουρα ένα ακόμη ντέρμπι. Πιστεύω όλα τα αποτελέσματα ανοιχτά και όποιος παίξει καλύτερα θα κερδίσει».

 

Ο ακραίος του Φιλίππου Αργυρής Μαυροβουνιώτης δήλωσε: «Δύσκολο ματς, αμφίρροπο και για τις δύο ομάδες! Εμείς θα δώσουμε εντός έδρας το 100% των δυνατοτήτων μας για να φτάσουμε στη νίκη με οποιοδήποτε σκορ και να κλείσουμε την σεζόν της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος μία πολύ καλή εμφάνιση. Στις τελευταίες προπονήσεις δίνουμε τον καλύτερό εαυτό μας για να εμφανιστούμε πανέτοιμοι. Σίγουρα η Κηφισιά είναι φορμαρισμένη και με ανεβασμένη ψυχολογικά, μετά και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ωστόσο εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και θέλουμε μέσα στην Βέροια να πανηγυρίσουμε την 5η μας φετινή νίκη. Έχουμε δείξει, ότι σε κάθε ματς είμαστε ανταγωνιστικοί και θα παλέψουμε για να κερδίσουμε».

 

Η Κηφισιά είναι με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-1 σετ.

 

Ο Αμερικανός κεντρικός Μαξ Τσάμπερλέιν είπε: «Πιστεύω ότι όλοι στην ομάδα είναι ενθουσιασμένοι και έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου. Ο Φίλιππος είναι μία σταθερή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα και σίγουρα θα γίνει «μάχη» για τη νίκη. Για εμάς είναι ακόμα μία ευκαιρία να πιστοποιήσουμε την καλή μας αγωνιστική κατάσταση και να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις».

 

Τετάρτη 24 Μαρτίου

Εξ αναβολής 13η αγωνιστική

18:00, Live Streaming: Α.Π.Σ.Φίλιππος - Α.Ο.Π.Κηφισιά

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου. Παρατηρητής: Θεμελής. Επόπτες: Σαρακινίδης, Χάνος. Γραμμτεία: Ψάρρα Μ.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject