Print this page
13-07-2021

Συνάντηση του Γιάννης Δανδάλη με τον πρόεδρο του ΕΑΚΗ Λευτέρη Ζερβό

Rate this item
(0 votes)
Το κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, παραμένει στις σκέψεις της ομάδας βόλει του ΟΦΗ και για την προσεχή αγωνιστική σεζόν, τουλάχιστον για τα μεγάλα παιχνίδια, ανέφερε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλει Γιάννης Δανδάλης, στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΚΗ Λευτέρη Ζερβό.

 

Οι δυο άνδρες με αφορμή την χρησιμοποίηση του κλειστού γυμναστηρίου Λίντο, απο τον ΟΦΗ, την αγωνιστική σεζόν που πέρασε, συζήτησαν περαιτέρω συνεργασία και απο κοινού δράσεις της ομάδας βόλει του ΟΦΗ με το ΕΑΚΗ.

Οπως ανέφερε ο κ. Δανδάλης, το Λίντο, παραμένει στις σκέψεις του ΟΦΗ και τη νέα σεζόν, τουλάχιστον για τα μεγάλα παιχνίδια της Volley League, κάτι που οι δυο πλευρές θα συζητήσουν εκ νέου.

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ, ευχαρίστησε τον κ. Ζερβό και τους υπαλλήλους του ΕΑΚΗ, για την θερμή φιλοξενία που έτυχε ο ΟΦΗ φέτος στο Λίντο. «Νοιώσαμε σαν το σπίτι μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δανδάλης, ο οποίος συνεχάρη τη διοίκηση του ΕΑΚΗ, για την σημαντική ανακαίνιση που έχει γίνει στο κλειστό γυμναστήριο.
«Είναι τιμή μας, που φιλοξενήσαμε τον ΟΦΗ στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, το οποίο πήρε ζωή μέσα απο τα παιχνίδια υψηλού επιπέδου της Volley League. Θα είναι χαρά μας να το ξανακάνουμε και πάλι. Ο ΟΦΗ είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Κρήτης και κοσμεί με την παρουσία του, τη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει» ανέφερε ο κ. Ζερβός.

Η συνάντηση έγινε με σκοπό, ο κ. Ζερβός να ευχαριστήσει και προσωπικά τον Γιάννη Δανδάλη και την εταιρεία «Δανδάλης» για την χορηγική της υποστήριξη, για εργασίες αναβάθμισης, του κλειστού γυμναστηρίου του Λίντο.

 

Aπό το Γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Ο.Φ.Η.