Print this page
20-08-2021

O Α.Ο.Π.Κηφισιάς ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Παλαιολόγου

Rate this item
(0 votes)
Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Δημήτρη Παλαιολόγο για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.


Ο 21χρονος διαγώνιος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα των βορείων προαστίων, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στην επίθεση. Να σημειώσουμε ότι την περίοδο 2019-20 κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του ΑΟΠ Κηφισιάς ο Δημήτρης Παλαιολόγος τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που τη νέα σεζόν θα αγωνίζομαι με τη φανέλα της Κηφισιάς. Είναι μία ομάδα που κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί στη Volley League. Υπάρχει οικογενειακό κλίμα κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Μαζί με τους συμπαίκτες μου θα δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία προκειμένου να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Το νέο πρωτάθλημα θα είναι υψηλού επιπέδου, κάτι που φαίνεται και από τις μεταγραφικές κινήσεις όλων των ομάδων. Αυτό είναι καλό για το ελληνικό βόλεϊ και μακάρι να συνεχιστεί η ανοδική πορεία ώστε στο μέλλον να φτάσουμε το επίπεδο των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης.

Εύχομαι καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία και τους φιλάθλους να επιστρέφουν στα γήπεδα».

 

Από το Γραφείο Τύπου ΑΟΠ Κηφισιάς