Print this page
27-08-2021

O Oλυμπιακός Σ.Φ.Π. ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν

Rate this item
(0 votes)
Την προετοιμασία της για την νέα σεζόν ξεκίνησε την Πέμπτη (26/8) το απόγευμα, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

 

Το παρών στο πρώτο ραντεβού των πρωταθλητών στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», έδωσαν οι: Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, Ανδρέας Ανδρεάδης, Δημήτρης Εφραιμίδης, Δημήτρης Τζιάβρας, Δημήτρης Χαραλαμπίδης, Ανέστης Δαλακούρας, Ηρακλής Παπαδόπουλος.

Απουσίαζαν οι διεθνείς με την Εθνική μας ομάδα, Κώστας Στιβαχτής, Δημήτρης Ζήσης, Νίκος Ζουπάνη, Σταύρος Κασαμπαλής και οι διεθνείς με τις Εθνικές τους, Χέρμανς Έγκλεσκαλνς (Λετονία), Άλεν Παγένκ (Σλοβενία), Πάβλε Πέριτς (Σερβία), οι οποίοι θα ενσωματωθούν σταδιακά στην προετοιμασία, μόλις ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο Ευρωπαϊκό Πρωταθλήμα της Πολωνίας και θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή των πρωταθλητών, Δημήτρη Καζάζη.

Από πλευράς διοίκησης το παρών έδωσε, ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΑ κ. Παντελής Ταρνατόρος ο οποίος καλωσόρισε τους αθλητές και το προπονητικό επιτελείο και τους ευχήθηκε καλή αγωνιστική σεζόν. Με τη σειρά του ο team manager Νίκος Μαντούβαλος, στην τοποθέτησή του καλωσόρισε και τα δυο νέα πρόσωπα, Ηρακλή Παπαδόπουλο και Ανέστη Δαλακούρα θέτοντας τους στόχους της νέας χρονιάς, αφού έκανε ένα σύντομο απολογισμό της προηγούμενης.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων τους οποίους θα δώσουν οι πρωταθλητές στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημήτρης Καζάζης: «Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε τη νέα χρονιά για την οποία ευχόμαστε να είναι πιο φυσιολογική από την περσινή. Οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι. Θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους εγχώριους τίτλους και στην Ευρώπη να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Ξεκινάμε στην αρχή με τους μισούς αθλητές μας, περιμένουμε με το καλό να ενταχθούν και οι υπόλοιποι ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο που θα διεκδικήσει αυτά που θέλουμε».

Νίκολα Μιγιαήλοβιτς: «Πέρασαν 3-4 μήνες που ήμασταν εκτός και τώρα επιτέλους ξεκινάμε. Προσωπικά ανυπομονώ για την έναρξη τόσο της προετοιμασίας όσο και για τη νέα σεζόν. Τώρα στην αρχή είμαστε λίγοι παίκτες, αφού αρκετοί συμπαίκτες μας βρίσκονται με τις εθνικές ομάδας. Έχουμε χρόνο να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε καλά. Είναι πολύ σημαντικό το στάδιο αυτό γιατί φέτος θα έχουμε πάρα πολλούς αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα. Πραγματοποιώντας μια καλή προετοιμασία θα βάλουμε τις βάσεις για να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας, οι οποίοι είναι η κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων και μια δυναμική παρουσία στην Ευρώπη».

Ανδρέας Ανδρεάδης: «Ξεκινάει η καινούργια χρονιά. Θέλουμε να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα αφού στόχος του Ολυμπιακού είναι οι εγχώριοι τίτλοι και μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε αρκετούς παίκτες που αγωνίζονται στις εθνικές ομάδες, αυτό μπορεί να μην βοηθάει την ομάδα στην αρχή της προετοιμασίας αλλά δείχνει ότι έχει αποκτήσει αθλητές υψηλού επιπέδου που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Εύχομαι υγεία και μια καλή αγωνιστική σεζόν και να μην αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που υπήρξαν την τελευταία διετία».

Δημήτρης Εφραιμίδης:  «Ξεκινάμε σήμερα επίσημα την προετοιμασία μας και είμαι έτοιμος να μπω σε ρυθμό προπονήσεων και να ξαναβρεθώ με συμπαίκτες και προπονητικό τιμ. Αν και σε αυτό το χρονικό σημείο έχουμε αρκετές ελλείψεις λόγο υποχρεώσεων των παιδιών στις εθνικές ομάδες. Είμαι σίγουρος ότι όσοι θα είμαστε από την αρχή θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να βρεθούμε γρήγορα σε ένα καλό επίπεδο έτσι ώστε τα παιδιά που θα έρθουν μετά πιο έτοιμα να εγκλιματιστούν εύκολα και να δέσουμε σαν ομάδα. Να έχουμε όλοι υγεία εύχομαι και να είμαστε μια γροθιά έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας».

 

Από το Γραφείο Τύπου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

 

2_12.jpg6_8.jpg3_11.jpgvmv.jpg4_10.jpg7_7.jpg5_9.jpg


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.