Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-09-2021

Η CEV θα τιμήσει τον Θαναση Μπελιγράτη στο Gala του Τσάμπιονς Λιγκ

Rate this item
(0 votes)
Οι κορυφαίοι του Ευρωπαϊκού βόλεϊ θα δώσουν ραντεβού στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας όπου την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών και γυναικών, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Gala όπου θα τιμηθούν οι κορυφαίες προσωπικότητες του Ευρωπαϊκού βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ.
Μεταξύ αυτών θα είναι και ένας δικό μας άνθρωπος, ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΠΕ Θανάσης Μπελιγράτης ο οποίος θα τιμηθεί για την προσφορά του στην ανάπτυξη και διάδοση του Ευρωπαϊκού βόλεϊ με το βραβείο Lifetime achievement award.

Ο Θανάσης Μπελιγράτης συνοδευόμενος από τον εκτελεστικό διευθυντή της ΕΟΠΕ Περικλή Μπακοδήμο θα παραστεί στην κορυφαία εκδήλωση που θα μεταδοθεί σε Livestreaming, ενώ η CEV σε συνεργασία με το γραφείο Τύπου της ΕΟΠΕ έχουν ετοιμάσει και ένα βίντεο με σημαντικές στιγμές από την πορεία του ως παράγοντας του βόλεϊ που θα προβληθεί την ώρα της απονομής του βραβείου.

Ο Θανάσης Μπελιγράτης που είναι και επίτιμο μέλος της CEV δήλωσε για την βράβευση του: «Είναι μία μεγάλη τιμή στο πρόσωπο μου και προς την ΕΟΠΕ και την Ελλάδα. Είναι μία αναγνώριση για όλους τους αγώνες που έκανα για πολλές δεκαετίες στο άθλημα όχι μόνο ως παράγοντας αλλά και ως αθλητής και ως διαιτητής. Ευχαριστώ την CEV για αυτή τη μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Σέρβο πρόεδρο της CEV Αλεξάντερ Μπόρισιτς.

Κατά την διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του στην Ελλάδα παρουσία και του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου μου είχε υποσχεθεί πως η CEV θα με τιμήσει προκειμένου να μάθουν οι νέοι παράγοντες πως δώσαμε μεγάλες μάχες και δύσκολους αγώνες για να φτάσουμε ψηλά το ελληνικό και ευρωπαϊκό βόλεϊ. Είμαι πολύ συγκινημένος. Πετύχαμε πολλά, σε Ολυμπιακούς Αγώνες, παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Καθιερώσαμε την Βαλκανική Ενωση. Καθιερώσαμε το μπιτς βόλεϊ. Φέραμε επιτυχίες και κορυφαία πλασαρίσματα. Κάναμε υπερβάσεις και είμαι υπερήφανος για ότι πετύχαμε μαζί με τους συνεργάτες μου, τους συνοδοιπόρους στα Δ.Σ., τους παράγοντες των σωματείων, τους αθλητές, τις αθλήτριες, τους προπονητές, τους διαιτητές, του δημοσιογράφους και όλους τους Έλληνες φιλάθλους. Τους ευχαριστώ όλους και κάπου κάπου θα σας διηγούμε γεγονότα όχι ως προσωπικά μου βιώματα αλλά ως εμπειρίες που θα είναι σημείο αναφοράς για την ιστορία του ελληνικού βόλεϊ».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject