Print this page
26-09-2021

Πανταλέων και τίτλοι για πάντα στην…κορυφή!

Rate this item
(0 votes)
Μια ξεχωριστή εκδήλωση έλαβε χώρα στο κλειστό «Π.Γιαννακόπουλος» καθώς η φανέλα του εμβληματικού Σωτήρη Πανταλέων με το νούμερο 14 ανέβηκε για πάντα στην οροφή του γηπέδου, μαζί με τους τίτλους του Συλλόγου σε βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών και μπάσκετ γυναικών.

 

Μια άκρως Παναθηναϊκή βραδιά πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Λεωφόρου όπου μετά από χρόνια γέμισε και πάλι για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του «τριφυλλιού».

Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα ο Σωτήρης Πανταλέων είδε το νούμερο της φανέλας του το 14 να αποσύρεται για πάντα στην οροφή του Τάφου του Ινδού.

Παράλληλα τον «ουρανό» του γηπέδου θα κοσμούν για πάντα και οι τίτλοι του Συλλόγου στα τμήματα του βόλεϊ ανδρών , του βόλεϊ γυναικών και του γυναικείου μπάσκετ.

Ο εμβληματικός αρχηγός του τμήματος και νυν γενικός διευθυντής αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου εμφανώς συγκινημένος είπε «Μου φαίνεται απίστευτο σχεδόν 25 χρόνια μετά από την πρώτη φορά που πέρασα την πόρτα του κλειστού με τη μητέρα μου, ότι ξεκίνησε το πιο όμορφο ταξίδι στη ζωή μου.

Είναι απίστευτο το συναίσθημα  να βλέπω τη φανέλα με το όνομα μου να μπαίνει στην οροφή του γηπέδου.

Όλα αυτά τα χρόνια έμεινα αιώνια πιστός στην ομάδα και σας υπόσχομαι ότι το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω και τώρα.Δεν θα προδώσω ποτέ τον Παναθηναϊό.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ πάντως αξίζετε εσείς ο κόσμος  που ήσασταν πάντα εδώ στις χαρές και στις λύπες. Αιώνια πιστός δεν γίνεται αλλιώς».

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο σετ και οι «πράσινοι» ήταν σοβαροι στα κρίσιμα σημεία κατακτώντας το σετ με 25-21.

Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο σετ   που μάλιστα ολοκληρώθηκε με το ίδιο ακριβώς σκορ 25-21. Σε ότι αφορά το τρίτο και τελευταίο σετ με 25-12.

Παναθηναϊκός (Ανδρεόπουλος): Σερεμέτης, Γκαράς, Συναδινός, Ρουσόπουλος, Πρωτοψάλτης 12, Γιάκομπσεν 1, Μπάσης 1, Μάρκου 2, Ρανγκέλ 9, Ανδρεόπουλος 6, Ράπτης 2, Βαν Ντεν Ντρις 16, Στάλεκαρ 5.

Ένωση Νέων Παραλιμνίου (Μαρκάκης): Παπανδρέου 2, Μαρούλης, Παππάς, Ελευθερίου, Ιακώβου, Παπακωνσταντίνου, Σαββίδης 3, Κουτίνιο 7, Ακόστα 11, Αβερκίου, Σαράντης 1, Σιόκουρος, Καρκίδης, Παρασκευόπουλος, Βιέτο 5.

 

Aπό το Γραφείο Τύπου του Παναθηναϊκού Α.Ο.

 

5.jpg3.jpg4.jpg1.jpg2.jpg


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.