Print this page
27-09-2021

Α.Ο.Π. Κηφισιάς: Ηττήθηκε από την Χάλκμπανκ, κράτησε την εμπειρία

Rate this item
(0 votes)
Με ήττα 3-0 σετ από την τουρκική Χαλκμπανκ ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Βαλκανικό Κύπελλο της Άγκυρας ο ΑΟΠ Κηφισιάς.


Η Αθηναϊκή ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα παρουσίασε ανταγωνιστικό πρόσωπο, όμως οι οικοδεσπότες ήταν αυτοί που έφτασαν στη νίκη στηριζόμενοι στο καλό σερβίς και την κόντρα μπάλα.

Η αποστολή της Κηφισιάς επιστρέφει στην Ελλάδα το απόγευμα της Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου μπαίνοντας πλέον στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο σετ του αγώνα η Χαλκμπανκ πήρε από νωρίς το προβάδισμα 7-4 ενώ η διαφορά έφτασε μέχρι το +8 (19-11). Η Κηφισιά αντέδρασε καθώς με τον Κωστόπουλο στο σερβίς, επίθεση από τον Μαρκς και μπλοκ του Λινάρδου μείωσε 19-15. Η ομάδα των βορείων προαστίων πλησίασε ακόμα περισσότερο 21-18 με έξυπνο πλασέ του Κοτσάκη, μετά από εξαιρετική αμυντική προσπάθεια του Μαρκς. Στη συνέχεια η γηπεδούχοι βρήκαν τις απαραίτητες λύσεις και έκλεισαν το σετ 25-19.

Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες πήγαν χέρι-χέρι μέχρι το 4-4 όμως στη συνέχεια η Χαλκμπανκ με τέσσερις συνεχόμενους πόντους προσπέρασε 8-4. Οι παίκτες του Γιάννη Ορφανού προσπάθησαν να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του σετ όμως η Χαλκμπανκ έμεινε μπροστά και το κατέκτησε με 25-18.

Παρόμοια ήταν η εικόνα του αγώνα και στο τρίτο σετ με τους γηπεδούχους να μπαίνουν νωρίς σε «θέση οδηγού» 8-5 και να μη «κοιτούν ξανά πίσω» κλείνοντας το σετ με 25-18.

Tα σετ: 25-19, 25-18, 25-18.

ΑΟΠ Κηφισιάς: Ντε Βάιερ, Σωνάκης, Φροίξος Κοτσάκης, Παπαδόπουλος, Μαρκς, Ρούσης, Σπηλιώτης, Λινάρδος, Βασίλης Κωστόπουλος, Κοντοστάθης, Παλαιολόγος, Μελλές.