Print this page
09-10-2021

Τουρνουά Ο.Φ.Η: Ζευγάρωσαν τις νίκες τους Παναθηναϊκός, Φοίνικας ΟΝΕΧ

Rate this item
(0 votes)
Σε ένα παιχνίδι που κατά διαστήματα παίχθηκε βόλει υψηλού επιπέδου, ο Παναθηναικός κέρδισε τον ΟΦΗ με 3-0 σετ, για την δεύτερη μέρα του μεγάλου φιλανθρωπικού τουρνουά, που διεξάγεται στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο κόσμος του ΟΦΗ χειροκρότησε και τις δυο ομάδες για το θέαμα που παρουσίασαν, ωστόσο εκείνοι που έκλεψαν την παράσταση, ήταν οι περίπου 100 μαθητές απο το Δημοτικό Σχολείο Θραψανού, οι οποίοι εντυπωσίασαν, με τη δύναμη της ψυχής τους.

Οι μικροί μαθητές που είδαν στον καταστροφικό σεισμό το σχολείο τους, να πλήττεται, έστειλαν το πιο δυνατό μήνυμα, απο την εξέδρα.

Ο ΟΦΗ με πούλμαν έφερε παιδιά αυτά στο γήπεδο, ώστε να ξεχαστούν απο την δύσκολη κατάσταση που περνάνε (εκτός απο το σχολείο τους, κάποια απο αυτά τα παιδιά είδαν και τα σπίτια τους να καταστρέφονται) και εκείνα το...διασκέδασαν και με το σύνθημα "ΟΦΗ-ΟΦΗ" υποστήριξαν την ομάδα του νησιού, ενώ ήρθαν και κοντά στο άθλημα του βόλει.

Να σημειωθεί ότι, όλα τα έσοδα του τουρνουά θα διατεθούν στο Δημοτικό Σχολείο Θραψανού  και η δύναμη που έδειξαν αυτά τα παιδιά, ήταν η μεγαλύτερη νίκη, του ΟΦΗ, σε αυτό το τουρνουά.

Oι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση του ΟΦΗ, έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία, με αυτά τα παιδιά στα οποία το χαμόγελο τους, ήταν το σήμα κατατεθέν.

Οι διοργανωτές περιμένουν ακόμη περισσότερο κόσμο την Κυριακή στα πολύ δυνατά παιχνίδια Παναθηναικός-Φοίνικας (3μμ) και ΟΦΗ-Μίλων (5μμ), ώστε να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, για το σχεδόν κατεστραμμένο σχολείο των μικρών μαθητών στην περιοχή του Θραψανού.

Στα αγωνιστικά, ο ΟΦΗ με την τριπλέτα Deweese, Arpagiou, Vargas σε πολύ καλή μέρα, κοίταξε στα μάτια τους επίδοξους φετινούς πρωταθλητές, στο πρώτο σετ, το οποίο κρίθηκε στο 25-27 υπέρ του Παναθηναικού.

Στα άλλα δυο σετ, ο ΟΦΗ, το πάλεψε, αλλά δεν μπόρεσε να είναι το ίδιο ανταγωνιστικός, με τον Παναθηναικό να κλείνει σχετικά εύκολα το παιχνίδι με 19-25, τόσο στο δεύτερο, όσο και στο τρίτο σετ.

Με τον ΟΦΗ, αγωνίστηκε και ο Πέτρος Κάλλας, ο οποίος απο τη μονάδα του (υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία), πήγε στο... γήπεδο, χωρίς προπόνηση και πήρε χρόνο απο τον Κώστα Δεληκώστα.

Ενώ ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλει Γιάννης Δανδάλης, επιβεβαίωσε ότι ο ΟΦΗ προχωράει στην αντικατάσταση του Αργεντίνου ακραίου Λαπέρα, καθώς ο χρόνος αποθεραπείας του για ένα πρόβλημα στην μέση είναι μεγάλος και ο ΟΦΗ, δεν μπορεί να περιμένει, καθώς την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, κάλεσε το κοινό της πόλης, να συμπαρασταθεί και στα παιχνίδια της Κυριακής, ώστε τα έσοδα απο το τουρνουά, να είναι ακόμη μεγαλύτερα για τους πληγέντες μαθητές.

ΟΦΗ-Παναθηναικός 0-3.

Τα σετ: 25-27, 19-25, 19-25.

ΟΦΗ (Δεληκώστας): Στεφανίδης 1, Γιαννόπουλος 1, Κάλλας, Τεφτσής, Deweese 16, Arpagiou, Δαρίδης, Βαιόπουλος 6, Tσέλιος 4, Vargas 10, Τζουγκαράκης 1, Σαλταφερίδης.

Παναθηναικός (Ανδρεόπουλος): Σερεμέτης, Γκαράς, Συναδινός, Ρουσόπουλος, Πρωτοψάλτης 6, Jacobsen 3, Μπάσης 3, Mάρκου 3, Aνδρεόπουλος 8, Ράπτης 8, Van de Dries 12, Stalekar 8.

*Συναρπαστικό ήταν και το άλλο παιχνίδι της δεύτερης μέρας του Μεγάλου Φιλανθρωπικού τουρνουά που διοργανώνει ο ΟΦΗ. Ο Φοίνικας Σύρου πήρε τη νίκη με  με 3-1 σετ, απο τον πολύ ανταγωνιστικό Μίλωνα.
Τα σετ: 25-21, 25-18, 22-25, 27-25.

 
Φοίνικας Σύρου-ΟΦΗ 3-0 

Τα σετ: 25-21, 25-17, 25-21.

Φοίνικας Σύρου (Bertini): Michalovic 12, Παπαλεξίου,Hierezuelo 4, Costa 6, Καπετανίδης, Θεοδόσης, Ποχάνης, Παπαγγελόπουλος 2, Juric 11, Φράγκος 9, Καρασαββίδης, Παπαδόπουλος 6, Μίλης 8.

ΟΦΗ (Δεληκώστας): Στεφανίδης, Γιαννόπουλος 2, Deweesy 20, Αρπάγιου, Δαρίδης, Βαιόπουλος 4, Τσέλιος 4, Βάργκας 9, Τζουγκαράκης 3, Σαλταφερίδης 2.

ΑΟΝΣ Μίλων- Παναθηναϊκός Α.Ο. 0-3

Τα σετ: 20-25, 17-25, 21-25.

Παρασκευή 8/10/2021

Παναθηναϊκός - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων 3-0

Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ - Ο.Φ.Η. 3-0

Σάββατο  9/10/2021

A.O. Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου- ΑΟΝΣ Μίλων 3-1

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός Α.Ο. 0-3

Κυριακή 10/10/2021

15:00 Παναθηναϊκός Α.Ο. - A.O. Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου - Θα μεταδοθεί σε Live Streaming σε προσφορά ΟΝΕΧ

17:00 ΟΦΗ – ΑΟΝΣ Μίλων

19.00 ΑΠΟΝΟΜΕΣ
 
Από το Γραφείο Τύπου του Ο.Φ.Η.
 


 


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.

Media