Print this page
10-10-2021

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το τουρνουά του Ηρακλείου

Rate this item
(0 votes)
Λίγο μετά την κατάκτηση του τουρνουά «Ιωάννης Μπουσούνης» στην Καλαμάτα, ο Παναθηναϊκός πήρε ένα ακόμα τουρνουά στο βόλεϊ ανδρών, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο της Κρήτης.

 

Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Ανδρεόπουλου παρουσιάστηκαν σοβαροί συνολικά στη διοργάνωση και ουσιαστικά στον σημερινό «τελικό» με τον Φοίνικα Σύρου έδειξαν την ανωτερότητα τους έστω και αν έκαμψαν την αντίσταση του στο τάι μπρέικ, με 3-2 σετ.

Έπειτα από τις νίκες κόντρα στον ΟΦΗ και στον Μίλωνα ο ΠΑΟ μέτρησε τις δυνάμεις του με τον πάντα αξιόμαχο Φοίνικα  που θα είναι και ένας από τους διεκδικητές του πρωταθλήματος και πήρε καλό βαθμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς τον Λούκας Ρανγκέλ που είχε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός δεν έπιασε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης και τελικά το απώλεσε με 21-25.

Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ μέχρι και το 20-20 ,ωστόσο ο ΠΑΟ είχε την ψυχραιμία παρά τα νεύρα που υπήρχαν στο τάραφλεξ και κατέκτησε το σετ με 25-22 και ισοφάρισε 1-1 τα σετ.

Στο επόμενο σετ ο ΠΑΟ έμεινε λίγο πίσω στο σκορ σε κρίσιμη καμπή του σετ και τελικά δεν κατάφερε να επανέλθει ξανά χάνοντας το σετ τελικά με 21-25.

Στο κρίσιμο τέταρτο σετ ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα στα μισά του σετ με 13-9 και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο του να πλησιάσει. Το «τριφύλλι» κατέκτησε το σετ με 25-19 και οδήγησε τον αγώνα στο τάι μπρέικ.

Εκεί οι «πράσινοι» είχαν την ποιότητα και την ψυχή και κατάφεραν τελικά και πήραν τη νίκη κατακτώντας το σετ με 15-9.

Τα σετ: 3-2 (21-25, 25-22, 21-25, 25-19, 15-9).

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Ανδρεόπουλος): Σερεμέτης, Γκαράς, Συναδινός, Ρουσόπουλος, Πρωτοψάλτης 17, Γιάκομπσεν 6, Αραμπόπουλος, Μπάσης 6, Μάρκου, Ρανγκέλ, Χ.Ανδρεόπουλος 3, Ράπτης 5, Βαν Ντεν Ντρις 20 και Στάλεκαρ 7.

Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ (Φούλβιο Μπερτίνι): Μιχαήλοβιτς 15, Παπαλεξίου, Ποχάνης, Κωνσταντινίδης, Ερεζέλο 8, Κόστα 6, Καπετανίδης, Ηλίας, Παπαγγελόπουλος 1, Γαλιώτος, Τζούριτς  11, Φράγκος 19, Στερν, Καρασαββίδης, Παπαδόπουλος 9, Μήλης 2.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Παναθηναϊκού Α.Ο.

 


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.