Print this page
12-10-2021

Μεγάλη απήχηση οι μεταδόσεις Live Streaming στο Μεγάλο Φιλανθρωπικό Τουρνουά

Rate this item
(0 votes)
Eξαιρετική απήχηση είχαν οι μεταδόσεις Lιve Streaming των αγώνων στο Μεγάλο Φιλανθρωπικό Τουρνουά, που διοργάνωσε ο ΟΦΗ στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, με την συμμετοχή του Παναθηναικού, του Φοίνικα ONEX Σύρου και του Μίλωνα.


Είναι χαρακτηριστικό ότι, τα 4 παιχνίδια που μεταδόθηκαν ζωντανά τα είδαν 13 χιλιάδες θεατές, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι το βόλει,  παραμένει σε υψηλό επίπεδο, σε ότι αφορά στις προτιμήσεις του φίλαθλου κοινού.

Το παιχνίδι που είχε την μεγαλύτερη απήχηση, ήταν το ντέρμπι των δυο διεκδικητών του τίτλου, μεταξύ του Παναθηναικού και του Φοίνικα (3-2 ο ΠΑΟ στο τάι μπρέικ μετά απο ένα συγκλονιστικό παιχνίδι), το οποίο παρακολούθησαν 8 χιλιάδες θεατές!

Το παιχνίδι ΟΦΗ - Παναθηναικός 0-3, είδαν 3,5 χιλιάδες θεατές και οι υπόλοιποι μοιράστηκαν στις αναμετρήσεις ΟΦΗ - Φοίνικας (0-3) και ΟΦΗ - Μίλων (0-3).

Να σημειωθεί ότι, όλα τα παιχνίδια του ΟΦΗ, ήταν μια προσφορά του προέδρου του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, στους φίλους του ΟΦΗ και του βόλει εντός και εκτός Κρήτης.

Ενώ το παιχνίδι Παναθηναικός-Φοίνικας προσέφερε η εταιρεία ONEX μεγάλος χορηγός της ομάδας της Σύρου.

Η απήχηση που είχαν τα παιχνίδια, μέσα απο τα οποία προβλήθηκαν σημαντικά και οι χορηγοί των ομάδων, επιβεβαιώνει ότι οι μεταδόσεις LIVE STREAMING, είναι μια πετυχημένη κίνηση, που ανεβάζει την εμπορικότητα των ομάδων, ώστε να προσελκύσουν χορηγούς, αλλά φέρνει και στα σπίτια των Ελλήνων το βόλει.

Δείτε παρακάτω τα 4 παιχνίδια που μεταδόθηκαν ζωντανά, στο τουρνουά που διοργάνωσε ο ΟΦΗ, με την συμμετοχή, των 4 απο τις 8 ομάδες, που μετέχουν στην Volley League.