Print this page
15-10-2021

Δημήτρης Τζούριτς: "Ο,τι καλύτερο για το ελληνικό βόλεϊ"

Rate this item
(0 votes)
Ο Δημήτρης Τζούριτς επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα και έκανε εντυπωσιακή επανεμφάνιση με τη νίκη του Φοίνικα ΟΝΕΧ επί του ΠΑΟΚ με 3-1 σετ. Ο Τζούριτς δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

 

«Ήταν σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Ήταν πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μου. Πήραμε τους 3 βαθμούς που θέλαμε και συνεχίζουμε. Θα έχουμε εφέτος πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από 4-5 ομάδες που θα παλεύουν για τον ίδιο στόχο. Νομίζω για το ελληνικό βόλεϊ αυτό είναι ότι καλύτερο»

Για την επιστροφή του στο Ελληνικό πρωτάθλημα τόνισε: «Αυτό που ήθελα να πω είναι πως είναι ιδιαίτερη μέρα για μένα η σημερινή. Βρέθηκα αντίπαλος με έναν άνθρωπο που άλλαξε πολλά προς το καλύτερο και αναφέρομαι στον Γιάννη Καλμαζίδη».

Για τους ανθρώπους του Φοίνικα και την ζωή του στο νησί της Σύρου τόνισε: «Είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα και όλους τους ανθρώπους της ONEX που είναι δίπλα μας και μας βοηθάνε. Είναι μικρή κοινωνία και είμαστε σαν μια οικογένεια. Όλα καλά στο νησί»

Για το αν οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας κουράσουν τους αθλητές, ο έμπειρος κεντρικός είπε: «Είμαστε έμπειροι για να το αντιμετωπίσουμε.Δεν είναι πρώτη φορά πουτο κάνουμε. Θα είμαστε έτοιμοι. Θα προσπαθήσουμε σε όλες τις διοργανώσεις να είμαστε ανταγωνιστικοί».