Print this page
29-10-2021

Το μίνι περιοδικό της ομάδας βόλει του Ο.Φ.Η.

Rate this item
(0 votes)
Το Γραφείο Τύπου του ΟΦΗ έκανε ένα ακόμα βήμα για την καλύτερη προβολή της ομάδας και του πρωταθλήματος Volley League 2021-22 και ανακοίνωσε πως θα εκδώσει match programme για την αναμέτρηση με την Κηφισιά το Σάββατο (30/10, 17:00).


Στο παιχνίδι ΟΦΗ-Κηφισιά, για την 3η αγωνιστική της Volley League θα μοιραστεί φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, το match programme, που έχει καθιερώσει ο ΟΦΗ, σε κάθε εντός έδρας, αναμέτρηση.

Αυτή τη φορά, το match programme είναι τετρασέλιδο και αναβαθμισμένο σαν μικρό περιοδικό και μέσα σε αυτό μπορεί να βρεί κανείς αναλυτικά στοιχεία με τα ρόστερ των ομάδων, την βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική, ενώ γίνεται ξεχωριστή αναφορά και στους χορηγούς του ΤΑΑ ΟΦΗ.

Στόχος, είναι, αυτό το μίνι περιοδικό να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο και να φιλοξενεί και συνεντεύξεις του προπονητή και των αθλητών της ομάδας, αλλά και άλλες δραστηριότητες του οργανισμού OFI VOLLEY BALL.

Το match programme, επιμελείται το γραφείο τύπου και επικοινωνίας του ΤΑΑ ΟΦΗ είναι μια εκτυπωτική προσφορά της ΤΥΠΟΚΡΕΤΑ ΚΑΖΑΝΑΚΗΣ, την οποία το ΤΑΑ ΟΦΗ ευχαριστεί.

Από το Γραφείο Τύπου του Ο.Φ.Η.