Print this page
17-11-2021

Challenge Cup Ανδρών: Δύο σετ μακριά από την πρόκριση στους «32» ο Π.Α.Ο.Κ.

Rate this item
(0 votes)
Για το Game 2 της Προκριματικής φάσης του CEV Challenge Cup, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο PAOK Sports Arena, την Middelfart VK.
Ο ΠΑΟΚ, επέκτεινε το νικηφόρο σερί του σε Ελλάδα και Ευρώπη στους πέντε αγώνες, πανηγυρίζοντας παράλληλα την πρόκριση του στην Ημιτελική φάση του League Cup «Νίκος Σαμαράς», μετά τη νίκη επί του ΟΣΦΠ με 3-1.

Η ψυχολογία των παικτών του Γιάννη Καλμαζίδη είναι στα ύψη, ωστόσο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Απέναντι του, η Middelfart VK, η οποία μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 0-3, επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Αμάγκερ με 0-3, και έτσι συνέχισε την αήττητη πορεία της στο δανέζικο πρωτάθλημα, ούσα πρώτη με 17 βαθμούς σε έξι αγώνες.

Για το Game 2 κόντρα στην Middelfart VK, ο Γιάννης Καλμαζίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλουμε πολύ, καθώς θα φέρει και την πρόκριση. Ένας από τους βασικούς μας στόχους της χρονιάς είναι και η καλή πορεία στην Ευρώπη, και αυτό σημαίνει πως πρέπει να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι, το οποίο είναι στις δυνατότητες μας. Ξέρουμε όλοι ότι για να πάρεις μία νίκη ή μία πρόκριση, πρέπει να αποδώσεις καλά και πρέπει το μυαλό μας να είναι στο παιχνίδι, και να μην πετάμε στα σύννεφα επειδή κερδίσαμε τον ΟΣΦΠ. Θέλουμε να προχωρήσουμε βήμα-βήμα, περνώντας όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα το αυριανό παιχνίδι, έτσι ώστε να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον ΟΣΦΠ στον Πειραιά για το πρωτάθλημα. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, 14 παικτών, το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί, και αυτό μας βοηθάει για τα συνεχόμενα και απαιτητικά παιχνίδια».

Πηγή: acpaok.gr