Print this page
03-12-2021

Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ. (6η αγωνιστική, 4/12, 16:45, Live Streaming ESAP TV)

Rate this item
(0 votes)
Η ντέρμπι των δύο "ασπρόμαυρων" της κατηγορίας θα ανοίξει χρονικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Volley League. (6η αγωνιστική, Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, Διαιτητές: Αγγελίδης, Τραχαλάκη, 4/12, 16:45, Live Streaming ESAP TV)
 

Πρόσωπο του αγώνα είναι φυσικά ο τεχνικός του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας που θα υποδεχτεί την προηγούμενη ομάδα του.

Ο ΟΦΗ με μία νίκη και 2 βαθμούς είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας και θέλει να ακάμψει αγωνιστικά κάνοντας παράλληλα και μία μεγάλη υπέρβαση.

Τη βοήθεια του κόσμου ζήτησαν ο ακραίος του ΟΦΗ Πέτρος Κάλλας και ο κεντρικός του ΟΦΗ, Βαγγέλης Βαϊόπουλος ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του

Και οι δυο υποσχέθηκαν ότι  η ομάδα του ΟΦΗ θα δώσει τον τον καλύτερη της εαυτό, στο παιχνίδι, ώστε να κοιτάξει στα μάτια τον μεγάλο της, αντίπαλο.

Ο κεντρικός του ΟΦΗ, Βαγγέλης Βαιόπουλος, ο οποίος επιστρέφει μετά απο ένα μήνα καθώς ταλαιπωρήθηκε απο τραυματισμό (βαρύ διάστρεμμα), ανέφερε ότι «έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει άλλους στόχους απο εμάς. Εμείς θέλουμε να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με το Μίλωνα. Περάσαμε δύσκολα με τον δικό μου τραυματισμό και του διαγώνιου, αλλά επιστρέφουμε σιγά, σιγά. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να πάρουμε ότι μπορούμε απο το παιχνίδι. Μας ενδιαφέρει πολύ το επόμενο παιχνίδι με το Μίλωνα, που είναι πολύ σημαντικό για μας. Θελουμε τον κόσμο μαζί μας. Με την Κηφισιά, ήρθε πολύ κόσμος και μας έδωσε ρυθμό. Τους καλούμε στο γήπεδο να μας υποστηρίξουν και να μας βοηθήσουν στο παιχνίδι».

Ο ακραίος του ΟΦΗ Πέτρος Κάλλας, ανέφερε πως «παίζουμε μια ανώτερη ομάδα απο εμάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παίξουμε για να χάσουμε. Παίζουμε μέσα στην έδρα μας. Από αυτό το παιχνίδι μόνο να κερδίσουμε έχουμε. Θα παίξουμε ελεύθερα. Σιγά, σιγά επανέρχονται και οι τραυματίες μας, οπότε και η ψυχολογία μας, είναι καλύτερη. Θέλουμε δίπλα μας τους φιλάθλους. Είδα ότι μετά το παιχνίδι μας, υπάρχει και το παιχνίδι του ποδοσφαίρου με τον Ολυμπιακό. Θα είναι πολύ όμορφο να έρθει ο κόσμος εδώ και μετά να φύγουμε όλοι μαζί για τον ποδοσφαιρικό αγώνα. Μακάρι να έχουμε μια ωραία ατμόσφαιρα και εδώ».

Ο ΠΑΟΚ, μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-0 για το πρωτάθλημα, πήρε βήμα πρόκρισης και στο CEV Challenge Cup, επικρατώντας της MOK Mursa Osijek στο «Παλατάκι» με 3-0. 

Το σύνολο του Γιάννη Καλμαζίδη φαίνεται να βρίσκεται σε καλή φόρμα, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να διαχειρίζονται εξαιρετικά τις υποχρεώσεις τους στις μέχρι τώρα διοργανώσεις που συμμετέχουν. 

Απέναντι του, ο ΟΦΗ, μία ομάδα η οποία έχει διαφορετικούς στόχους με αυτούς του ΠΑΟΚ. Οι «Κρητικοί» μπορεί να ξεκίνησαν την χρονιά με μεγάλη νίκη επί της Κηφισιάς με 3-2, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, μετρώντας τέσσερις σερί καθαρές ήττες, με αυτή κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας να «πονάει» πιο πολύ. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΣΑΠ στο YouTube, ESAP TV. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Αναστάσιος Γάτσης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μετά τις νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, επόμενος σταθμός είναι το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ένας ακόμα αγώνας που πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Θέλουμε να φύγουμε από το νησί με το τρίποντο σ' ένα πρωτάθλημα όπου όλοι οι βαθμοί μετράνε».

 

Η ιστορία των αναμετρήσεων Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ.
2021-22
  Volley League  14η Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Φ.Η.  
04/12/2021: Volley League Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ.  
2020-21
11/02/2021: Volley League Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 (22-25, 23-25, 24-26)  
10/02/2021: Volley League Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Φ.Η. 3-1 (23-25, 25-18, 25-18, 25-15)  
2019-20
25/02/2020: Volley League 13η Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 (23-25, 24-26, 23-25)
24/11/2019: Volley League Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Φ.Η. 3-0 (25-15, 25-20, 25-22)

Volley League Ανδρών - 6η αγωνιστική

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Βαρδινογιάνειο 16.45 (Live Streaming ESAP TV): Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Αγγελίδης, Τραχαλάκη, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Κουνδουράκη, Σπαντιδάκη, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.

Αγ. Θωμά 18.00 (Live Streaming sdna.gr): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Βουδούρης, Μαρκάτης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Ιωάννου, Μαλλιάρα, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Δ.Α.Κ. Δ. Βικέλας 18.00 (Live Streaming ESAP TV): Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
Διαιτητές: Αβραμίδης, Παπαδογούλας, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Πλιάχα, Βένος, Γραμματεία: Συρομάχου.

Ζηρινείο 19.00 (ΕΡΤ-Flix): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κατερλή, Κατσιάρας, Γραμματεία: Μπίτσικα.