Print this page
04-12-2021

Δηλώσεις Δεληκώστα, Βαϊόπουλου, Καλμαζίδη, Σωτηρίου

Rate this item
(2 votes)
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ οι προπονητές των δύο ομάδων και δύο πρωταγωνιστές παραδέχτηκαν πως ο ΟΦΗ έκανε καλή εμφάνιση αλλά ο ΠΑΟΚ είχε την ουσία με νίκη 3-0 σετ:

 

Ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας είπε: «Αυτό που μένει είναι η βελτίωση στο μπλοκ άμυνα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο αυτό. Το μπλόκ άμυνα είναι ο βασιλιάς του παιχνιδιού. Δοκιμάσαμε σχήματα με τον Κάλλα και τον Κότο. Δεν ρισκάραμε με τον Randy (Deweese) γιατί θέλουμε να τον έχουμε με τον Μίλωνα και πιστεύω θα είναι έτοιμος. Είμαι ευχαριστημένος απο την προσπάθεια των παιδιών. Στο 23-20 μπορούσαμε να πάρουμε το σετ. Για μας μετράνε τα παιχνίδια με τον Μίλωνα και την Κηφισιά. Αν μπορέσουμε να πάρουμε κάποιους πόντους και απο τους μεγάλους στον δεύτερο γύρο, αυτό θα είναι καλό. Στον δεύτερο γύρο θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε στον Μίλωνα. Ολα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Θέλουμε νίκη για να διεκδικήσουμε την 6η θέση στον δεύτερο γύρο».


Ο κεντρικός του ΟΦΗ Βαγγέλης Βαιόπουλος είπε: «Nα συγχαρούμε τον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Ξέραμε με ποιον παίζαμε. Με μια ομάδα που πηγαίνει για όλους τους τίτλους. Το σημαντικό για μας είναι το παιχνίδι με τον Μίλωνα. Επέστρεψα εγώ, επιστρέφει σιγά-σιγά και ο διαγώνιος. Χαίρομαι που επέστρεψα. Είμαι ευχαριστημένος απο την ομάδα. Δεν πήραμε πράγματα, αλλά πιστεύω θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε στο πρωτάθλημα. Με τον Μίλωνα, θέλουμε να κερδίσουμε. Θα πάμε στην Αθήνα να διεκδικήσουμε το τρίποντο».


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε: «Βρήκαμε αντίσταση απο τον ΟΦΗ. Κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι φέτος, αλλά κερδίσαμε με 3-0. Προτιμώ να κάνουμε ένα τέτοιο παιχνίδι και να κερδίζουμε, παρά ένα πολύ ωραίο και να χάνουμε. Δουλεύουμε καλά. Τα παιδιά ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ομάδας. Εχουμε Ευρώπη, έχουμε Λίγκ Καπ, έχουμε πρωτάθλημα. Υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια με ταξίδια. Εχουμε μια καλή ομάδα, με πολλούς παίκτες και δουλεύουμε όπως πρέπει. Αυτό βγαινει πολλές φορές στα παιχνίδια μας. Η ομάδα του ΟΦΗ, ήταν αξιόμαχη. Δεν έχει τον βασικό διαγώνιο, που είναι μεγάλο μείον. Το παλέψανε όσο μπορούσαν. Εκαναν ένα απο τα καλά τους παιχνίδια. Αλλά πρέπει τα παιχνίδια αυτά να τα κάνουν στα παιχνίδια που πρέπει. Αυτό το πρέπει καμία φορά, είναι δύσκολο, για να ανταποκριθείς. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».


Ο ακραίος του ΠΑΟΚ Σωτήρης Σωτηρίου είπε: «Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες. Παίχθηκε καλό βόλει μπορώ να πώ. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μου για τη νίκη. Ξέραμε ότι θα δεχθούμε πίεση απο τον ΟΦΗ. Είναι μια ομάδα που δουλεύει αρκετά και παρουσιάζει βελτίωση όσο περνάει ο καιρός. Εμείς κρατήσαμε την τακτική μας και το μυαλό μας, για να πάρουμε τους τρείς βαθμούς που ήταν ο στόχος».