Print this page
23-12-2021

MVP Δημήτρης Τζούριτς: "Αφιερωμένο σε αυτούς που με στήριξαν και που μου άσκησαν κριτική"

Rate this item
(0 votes)
Ο Δημήτρης Τζούριτς ήταν ένα από τα πρόσωπα της βραδιάς του 9ου Σούπερ Καπ που έγινε στη Ρόδο.

 

Η επιστροφή του μετά από περίοδο τραυματισμού μεταμόρφωσε τον Φοίνικα ΟΝΕΧ προς το καλύτερο και έδωσε την ώθηση που χρειάζονταν για να νικήσει τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ.

Επιπλέον ο Τζούριτς αναδείχτηκε MVP μετά από 11 χρόνια. Ηταν το 2010 στη Σαντορίνη ο 21χρονος τότε Τζούριτς είχε αναδειχτεί MVP του Ολυμπιακού στη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-1 σετ.

"Eίμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε αυτόν τον τίτλο και που πηγαίνουμε στη Σύρο με έναν τίτλο νικώντας σε έναν τελικό έναν μεγάλο αντίπαλο. Η νίκη είναι επιτυχία όλης της ομάδας", είπε αρχικά ο Τζούριτς και πρόσθεσε: "Εχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας. Έχουμε μπροστά το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ. Το θετικό είναι πως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Η σεζόν θα είναι πολύ απαιτητική καθώς εκτός από τον Ολυμπιακό έχουν πολύ δυνατές ομάδες ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός".

Σχετικά με το τι μπορεί να περιμένουν οι συριανοί και οι φίλοι του Φοίνικα ΟΝΕΧ είπε: "Δε θέλω να υποσχεθώ τίποτα. Δε μου αρέσουν αυτά. Πηγαίνουμε βήμα βήμα και με δουλειά να αντιμετωπίσουμε όλες τις προκλήσεις που θα συναντήσουμε. Σίγουρα θα χαρώ περισσότερο εάν θα πάρουμε και κάτι άλλο μέσα στη σεζόν".

Για τον δεύτερο τίτλο MVP στη διοργάνωση και τον δεύτερο μετά 11 χρόνια είπε: "Είναι σημαντικό για μένα γιατί πέρασα δύσκολη περίοδο. Έχω πάρει τίτλους και στο εξωτερικό, παγκόσμιο πρωτάθλημα, πρωτάθλημα, κύπελλο και έτσι πρόσθεσα και έναν ακόμα τίτλο που για μένα είναι πολύ σημαντικός".

Ο 32χρονος κεντρικός του Φοίνικα ΟΝΕΧ στην αφιέρωση του δεν ξέχασε όσους τον υποστήριξαν και όσους του έκαναν κριτική: "Θέλω να αφιερώσω αυτόν τίτλο σε όσους ήταν δίπλα μου τα τελευταία 2,5 χρόνια που πέρασα πολύ δύσκολα. Αναφέρομαι κυρίως στην οικογένεια μου και στους ανθρώπους που δε σταμάτησαν να με πιστεύουν. Το αφιερώνω επίσης και σε όσους μου άσκησαν κριτική διότι μου έδωσαν τη δύναμη να συνεχίσω και να πάρω έναν ακόμα τίτλο".