Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-02-2022

Ο.Φ.Η. - Τσέλιος: Τα πλέι άουτ και το κύπελλο είναι οι στόχοι μας

Rate this item
(0 votes)
Τα πλέι-άουτ και το Κύπελλο, είναι ο στόχος της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, η οποία θέλει να κλείσει με μια νίκη της υποχρεώσεις της για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Volley League, με αντίπαλο τον Μίλωνα, το Σάββατο (19/2, 8μμ), στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.


Όπως τονίζει ο κεντρικός του ΟΦΗ Παρασκευής Τσέλιος, με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ομάδας  «έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με το Μίλωνα. Είναι το τελευταίο της κανονικής διάρκειας της αγωνιστικής περιόδου. Θέλουμε να δώσουμε το 100% που μπορούμε. Θέλουμε τη νίκη και δεν έχει σημασία που δεν υπάρχει βαθμολογική σημασία στο παιχνίδι. Κύριος στόχος μας είναι τα πλέι-άουτ και το Κύπελλο. Στο Κύπελλο παίζουμε με τον Αριστοτέλη Σκύδρας. Θα είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με μια καλή ομάδα της Pre League. Θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε στον δεύτερο γύρο».

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας, ανέφερε με τη σειρά του, ότι «παίζουμε με το Μίλωνα και θέλουμε να κερδίσουμε. Είμαστε σε ανοδική πορεία. Για δυο σετ παίξαμε πολύ καλά με τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε στα πλέι-άουτ με τη Βέροια και αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Βέβαια στο μυαλό μας είναι και το παιχνίδι με τη Σκύδρα, την επόμενη Τετάρτη, για το Κύπελλο. Μας ενδιαφέρει ο θεσμός και θέλουμε να κερδίσουμε τη Σκύδρα και να προχωρήσουμε.

Είναι πολύ καλή ομάδα. Εχει ρόστερ Α1, με παίκτες που έπαιζαν πέρσι στην μεγάλη κατηγορία. Εμείς θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

*Η Ομοσπονδία του βόλει (ΕΟΠΕ) ενημέρωσε και επίσημα το ΤΑΑ ΟΦΗ, ότι το παιχνίδι Αριστοτέλης Σκύδρας-ΟΦΗ, για την Γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, θα γίνει την Τετάρτη (23/2, 7μμ) στο κλειστό γυμναστήριο Σκύδρας.

Από το Γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Ο.Φ.Η.

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject