Print this page
29-09-2022

Α.Ο.Π.Κηφισιάς: Νίκη επί του Κέρκη με 2-1 σετ σε φιλικό προετοιμασίας

Rate this item
(0 votes)
Σε αγώνα προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη απόψε στο Ζηρίνειο η Κηφισιά επικράτησε του Κέρκη με 2-1 σετ (25-20,25-14,10-15).

 

Η ομάδα των βορείων προαστίων την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου θα δώσει αγώνα προετοιμασίας απέναντι στον Ολυμπιακό στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».


Στο πρώτο σετ ο Κέρκης ξεκίνησε καλύτερα και βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση από τους Χαντ και Καπετανίδη προηγήθηκε 10-7. Η Κηφισιά αντέδρασε και με όπλο το καλό σερβίς ισοφάρισε 13-13 με άσο του Μαϊκόν. Μάλιστα οι «κυανόλευκοι» προσπέρασαν 16-15 με τον Οκοσάνοβιτς. Η Κηφισιά δεν «κοίταξε» πίσω, τελείωσε κόντρα μπάλες κατακτώντας το σετ με 25-20.

Οι παίκτες του Κώστα Χριστοφιδέλη στο δεύτερο σετ μπήκαν με το «γκάζι πατημένο» φτάνοντας γρήγορα στο 10-3 με «όπλα» το καλό σερβίς και το μπλοκ. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους όμως η Κηφισιά κράτησε το προβάδισμα και έκανε το 2-0 με 25-14.

Στο τρίτο σετ το οποίο ολοκληρώθηκε στους 15 πόντους οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές. Η ομάδα της Σάμου με τους Χαντ και Καπετανίδη πήρε πόντους στην κόντρα μπάλα και κατέκτησε το σετ 15-10.

Κηφισιά (Χριστοφιδέλης): Οκοσάνοβιτς, Κοσμάς, Σιημητράς, Στιβαχτής, Ρουσόπουλος, Ρικάρντο, Παπαδόπουλος, Φιλιππακόπουλος, Δραβόπουλος, Σπηλιώτης, Μαϊκόν, Τσέιβερς, Κοντοστάθης(λ).

Κέρκης (Παπαδόπουλος): Νικολάκης, Χαντ, Εφραιμίδης, Τουρνάκης, Καπετανίδης, Κουτσομύτης, Καρατζάς.


http://bitly.ws/uPcn

 

Από το Γραφείο Τύπου του Α.Ο.Π.Κηφισιάς