Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-12-2022

Ο.Φ.Η.: Δηλώσεις Κώστας Δεληκώστας, Ευάγγελος Βαϊόπουλος (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Ο.Φ.Η. Κώστας Δεληκώστας δήλωσε μετά την ήττα από τον Πήγασο με 3-0 σετ:


«Από το σημερινό παιχνίδι δε μπορούμε να κρατήσουμε πολλά. Σίγουρα δεν θα τα παρατήσουμε. Ο ΟΦΗ θα ενισχυθεί στη χειμερινή περίοδο των μεταγραφών. Ο Πήγασος έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο και ιδιαίτερα ο Κομητούδης. Εμείς πιέσαμε στο τρίτο σετ, στο τέλος όμως ο Πήγασος έβγαλε δυο μεγάλες άμυνες, εμείς είχαμε ένα λάθος με τον Σικούκου που δεν έπρεπε να γίνει και έτσι χάσαμε. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και να ενισχυθούμε με παίκτες. Καλές γιορτές σε όλους και υγεία πάνω απο όλα.


O κεντρικός του Ο.Φ.Η. Βαγγέλης Βαϊόπουλος δήλωσε: «Είναι μια δύσκολη μέρα για την ομάδα. Η υπόθεση παραμονή ξεφεύγει. Δεν έχει τελειώσει, αλλά για να σωθούμε πρέπει να κάνουμε ένα τρομερό δεύτερο γύρο. Φεύγουμε με την πλάτη στον τοίχο. Ήμασταν πολύ κακοί σε όλους τους τομείς. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε την επόμενη μέρα, αν θέλουμε να μείνουμε στο κόλπο της παραμονής. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία».

Media







Βρίσκεστε εδώ: Ε.Σ.Α.Π. Ειδήσεις - News Ο.Φ.Η. Ο.Φ.Η.: Δηλώσεις Κώστας Δεληκώστας, Ευάγγελος Βαϊόπουλος (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject