Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-01-2023

A.O.Φοίνικας ΟΝΕΧ: Δηλώσεις Αλεξάντερ Σένισιτς, Δημήτρης Κωνσταντινίδης (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Αλεξάντερ Σένισιτς στις πρώτες του δηλώσεις στη Volley League είπε μετά τη νίκη επί του Άθλου στην Ορεστιάδα με 3-0 σετ:

 

 «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Ορεστιάδα, διότι δύο πρώην παίκτες μου έπαιζαν στην Ορεστιάδα, ο Ντέγιαν Μπρντζόβιτς και ο Βέλικο Πέτκοβιτς. Σήμερα ένιωσα ότι η Ορεστιάδα είναι μία βολεϊκή πόλη, ότι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά το βόλεϊ και υποστηρίζουν την ομάδα τους και εφόσον ο Φοίνικας έχει κερδίσει τρεις φορές τον Άθλο, έχουμε έρθει εδώ με πολύ μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Άθλο Ορεστιάδας στο πρωτάθλημα. Ευχαριστώ τους παίκτες μου οι οποίοι είχαν πάρα πολλή πίεση αυτές τις μέρες, κατάφεραν όμως και το έβγαλαν με θετικό τρόπο μέσα στο γήπεδο, ενώ ευχαριστώ και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε πολύ σκληρά και να παίζουμε δυνατούς αγώνες με δυνατούς αντιπάλους. Πιο συγκεκριμένα τους ευχαριστώ για την αντίδραση στο πρώτο σετ, διότι όποιος κι αν κλήθηκε να μπει έδωσε το 100% των δυνάμεών του και πρόσφερε στη θετική εικόνα, με αποτέλεσμα να κατακτήσουμε και τα επόμενα σετ. Παρά το γεγονός ότι αισθανόμουν ότι οι παίκτες μου είχαν άγχος, είδα ότι ο ένας πίστευε στον άλλο και έτσι ήμουν σίγουρος ότι θα παίρναμε και το πρώτο και το τρίτο σετ. Να συγχαρώ τέλος τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και δημιούργησε αυτή την ωραία ατμόσφαιρα».

Ο λίμπερο Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Δημήτρης Κωνσταντινίδης: «Ξέραμε ότι ο Άθλος θα μας πίεζε, ξεκινάει ο Β’ γύρος και όλες οι ομάδες προετοιμάζονται ώστε να είναι πιο δυνατές, να μαζέψουν βαθμούς. Εμείς κάναμε έναν μέτριο πρώτο γύρο και είχαμε στόχο το τρίποντο, κάτι που ήρθε για την ομάδα. Κομβικό ήταν το πρώτο σετ, όπου παρότι ήμασταν πίσω, καταφέραμε και το αντιστρέψαμε. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας, γιατί χτίζουμε έτσι χαρακτήρα, αποκτάμε αυτοπεποίθηση και θέλουμε να το κρατήσουμε και στα επόμενα ματς. Σχετικά με τις αλλαγές/προσθήκες που πραγματοποιήθηκαν στην ομάδα, οι δύο νέοι παίκτες θα μας βοηθήσουν και στις προπονήσεις και όποτε χρειαστεί στους αγώνες. Ο προπονητής είναι μία εβδομάδα στη Σύρο, δεν μπορέσαμε να κάνουμε πολλές προπονήσεις, αλλά θέλει να μας περάσει κάποια δικά του πράγματα στη φιλοσοφία του παιχνιδιού μας, θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά και πιστεύω αγώνα με τον αγώνα θα είμαστε καλύτεροι και θα διεκδικήσουμε αυτά που μας αξίζουν. Τέλος, είμαι πολύ χαρούμενος που μία ομάδα από την πόλη εκπροσωπεί το ελληνικό βόλεϊ στην Α1 και πάλι. Χαίρομαι που βλέπω νέα παιδιά, οικεία πρόσωπα στις κερκίδες. Έχω παρακολουθήσει σχεδόν όλα τα παιχνίδια του Άθλου και βλέπω ότι γεμίζουν το “Νίκος Σαμαράς».

Media



Βρίσκεστε εδώ: Ε.Σ.Α.Π. Ειδήσεις - News Α.Ο.Φοίνικας Σύρου A.O.Φοίνικας ΟΝΕΧ: Δηλώσεις Αλεξάντερ Σένισιτς, Δημήτρης Κωνσταντινίδης (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject