Print this page
13-01-2023

Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Πήγασος Πολίχνης (11η αγωνιστική, 14/1, 20:00, Live Streaming ESAP TV)

Rate this item
(0 votes)
Από την αγωνιστική των ντέρμπι δεν θα μπορούσε να λείψει και η αναμέτρηση μεταξύ του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλωνα και του Πήγασου Πολίχνης (Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης, Νέα Σμύρνη, 11η αγωνιστική, 14/1, 20:00, Live Streaming ESAP TV, Διαιτητές: Βουδούρης, Νικάκης).

 

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για τέταρτη φορά την εφετινή σεζόν καθώς εκτός από τον Α΄γύρο βρέθηκαν αντίπαλοι και στον Α γύρου του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Ο Μίλων νίκησε όλους τους αγώνες.

 

Ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων προέρχεται από την ήττα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και έχει μπροστά του δύσκολη εβδομάδα με τρεις αγώνες. Εκτός από το ντέρμπι με τον Πήγασο έχει και τους δύο αγώνες με τον Παναθηναϊκό για την ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει 19 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας της Volley League, μπροστά από την Κηφισιά και τον Φοίνικα ΟΝΕΧ που έχει από 17 βαθμούς.

 

Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Έχουμε παίξει ήδη τρεις φορές με τον Πήγασο και αυτό σημαίνει ότι γνωριζόμαστε καλά. Δεν μας ξεγελάει το γεγονός ότι έχουμε νικήσει όλους τους προηγούμενους αγώνες. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Θελουμε δίπλα μας την κερκίδα των ακαδημιών μας που δίνουν ρυθμό στην ομάδα και πνοή στον αγώνα».

 

Ο Πήγασος Πολίχνης έχει 11 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ. Εκτός έδρας έχει μία νίκη, επί του Αριστοτέλη με 3-2 σετ.

 

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Ηρακλής Θεοδώρου δήλωσε: « Η ομάδα προετοιμάζεται για το πολύ σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου με την ομάδα του Μίλωνα. Γνωρίζουμε το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας, ο Μίλωνας έχει κάνει πολύ καλές παρουσίες στα παιχνίδια. Ευελπιστούμε να προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί, να καταφέρουμε να πάρουμε και γιατί όχι ακόμα και τη νίκη».

 

Ο κεντρικός του Πήγασου Πολίχνης Τόλης Αρμενάκης είπε : « Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Μίλωνα. Ο Μίλωνας έχει δείξει αξιοθαύμαστη σταθερότητα στο πρωτάθλημα, πιστεύω ότι έχει μόνο μια μέτρια εμφάνιση στο παιχνίδι που έχασε από την Κηφισιά, κάτα τ’ αλλά είναι μια ομάδα συμπαγής που στηρίζεται στο πολύ καλό και γρήγορο παιχνίδι του πασαδόρου και πιέζει στο σέρβις αρκετά. Η ιστορία δεν είναι με το μέρος μας, μας έχουν κερδίσει τρεις φορές, μια για το πρωτάθλημα και δύο για το λιγκ καπ. Σίγουρα είναι το φαβορί ο Μίλωνας, παίζει και εντός έδρας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό κι αν μας δωθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουμε τη νίκη ή κάποιο πόντο».

 

 

Η ιστορία των αναμετρήσεων Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Πήγασος Πολίχνης
2022-23
14/01/2023: Volley League 11η Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Πήγασος Πολίχνης
 
07/12/2022: Λιγκ Καπ Ν.Σ. Β΄ ημιτελικός Πήγασος Πολίχνης - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων 2-3 (17-25, 31-29, 25-19, 22-25, 11-15)
03/12/2022: Λιγκ Καπ Ν.Σ. Α΄ημιτελικός Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Πήγασος Πολίχνης 3-0 (25-19, 25-21, 25-18)
29/10/2022: Volley League Πήγασος Πολίχνης - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων
0-3 (179-25, 19-25, 21-25) 

 

Volley League 2022-23

Β΄ΓΥΡΟΣ

11η αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023        

Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, Ορεστιάδα, 19:00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας - Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης Σκύδρας

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Πιλούδης, Μέκιος, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας Ερμούπολη, 18:00 (Live Streaming ΕRΤ FLIX T.V.): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Φραγκάκης, Ονόπας, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Συρίγος, Βρούτσης, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης Νέας Σμύρνης, 20:00 (Live Streaming ESAP TV): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Πήγασος Πολίχνης

Διαιτητές: Βουδούρης, Νικάκης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Αρβανίτης, Βαρατάσης, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 21:30 (ΕΡΤ-3 HD T.V.): Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Λούμσι, Σταυρίδης, Γραμματεία: Κουμπλή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο Β.Α.Κ. Ηρακλείου Κρήτης, 17:00 (Live Streaming ESAP TV): Ο.Φ.Η. - Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Διαιτητές: Αγγελίδης, Τραχαλάκη, Παρατηρητής: Καρπουζάς, Επόπτες: Ξυδάκης, Συκάς, Γραμματεία: Παπαδάκη.