Print this page
14-01-2023

Ο.Φ.Η.: Εφτασε στο Ηράκλειο ο Τούρκος Αλτάι Ντεμιρτσί

Rate this item
(0 votes)
«Ηρθα στον ΟΦΗ, για να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του και να συνεχίσει την πορεία του στην Ελληνική Λίγκα» ανέφερε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας,

 

ο 24χρονος Τούρκος ακραίος Altay Demirci (2μ05), ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο και ξεκίνησε προπονήσεις με τον ΟΦΗ, ενόψει του κρίσiμου αγώνα της Κυριακής (15/1), με την Κηφισιά.

Ο Demirci, πέρασε απο καρδιολογικές εξετάσεις και έχει τεθεί στην διάθεση του Κώστα Δεληκώστα, για τον αγώνα με την Κηφισιά.

Ο Τούρκος ακραίος, στην άφιξη του πάντως στο Ηράκλειο, απο τη Σμύρνη, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (στο αεροδρόμιο τον παρέλαβε η τιμ μάνατζερ της ομάδας Μαρία Πατεράκη), ανέφερε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει τον ΟΦΗ.

Οπως είπε για την απόφαση του να έρθει στην Ελλάδα, "ξέρω ότι η Ελληνική Λίγκα, είναι πολύ δυνατή. Επίσης υπάρχουν πολύ καλές ομάδες, με εξαιρετικούς παίκτες. Κάποιους απο αυτούς τους ξέρω απο την Τουρκία. Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον ΟΦΗ και την Κρήτη. Θα δώσω ότι μπορώ για να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του. Ξέρω ότι ο ΟΦΗ είναι μια ιστορική ομάδα. Η Κρήτη είναι ένα απο τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου. Η ομάδα ξέρω ότι είναι οργανωμένη, με καλούς παίκτες και θα προσπαθήσω να δικαιώσω την ομάδα που μου δίνει την ευκαιρία, σε αυτήν την φάση της σεζόν".

Ο Demirci, προπονήθηκε το Σάββατο πρωί και απόγευμα, υπο τις οδηγίες του Κώστα Δεληκώστα, ενώ το ίδιο θα συμβεί και την Κυριακή το πρωί.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Ο.Φ.Η.