Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
31-01-2023

Α.Ε.Κ. - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας (Κύπελλο Ελλάδας, Γ φάση, 1/2, 15.30, You Tube)

Rate this item
(0 votes)
Μετά τoν αγώνα με τον Ολυμπιακό στου Ρέντη για το πρωτάθλημα Volley League o Άθλος Ορεστιάδας θα αγνωιστεί για πρώτη φορά στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. (Γυμναστήριο Απόστολος Κόντος, Νέα Φιλαδέλφεια, Γ φάση, 1/2, 17.30, You Tube, Διαιτητές: Πρέντζας, Μυλωνάκης).

 

Η αποστολή του Άθλου Ορεστιάδας, παρέμεινε στην Αθήνα, καθώς την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στις 15.30 οι αθλητές του Θοδωρή Χουσίδη ρίχνονται στο κυνήγι της διάκρισης στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας «Απόστολος Κόντος», απ’ όπου πέρυσι με την εκτός έδρας νίκη επί της γηπεδούχου ΑΕΚ μπήκαν ουσιαστικά τα «θεμέλια» της ιστορικής ανόδου στη Volleyleague για τον Άθλο, την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου θα δώσει ένα μεγάλο ντέρμπι.

Στο νοκ άουτ αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας η νίκη-πρόκριση αποτελεί ωστόσο μονόδρομο για τον Άθλο, που θέλει να φανεί συνεπής στο ραντεβού των προημιτελικών της διοργάνωσης. Πριν από λίγη ώρα μάλιστα, ολοκληρώθηκε και η προπόνηση της ομάδας του Άθλου στο Δ.Α.Κ. Παλαιού Φαλήρου, έδρας του Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου, πλησίον του ξενοδοχείου που έχει καταλύσει από τη Δευτέρα η αποστολή.

O αγώνας με την ΑΕΚ θα μεταδοθεί απ’ ευθείας μέσω Live Streaming από το επίσημο κανάλι της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στο YOUTUBE: https://www.youtube.com/@AEKAthleticClub/featured

«Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην Αθήνα, παίζουμε στην έδρα της ΑΕΚ μιας πολύ δυνατής ομάδας της Preleague, που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Θεωρώ ότι αν είμαστε, αυτοί που πρέπει να είμαστε θα πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει για να γυρίσουμε στην Ορεστιάδα με την πρόκριση και να συνεχίσουμε τη δουλειά για τη δύσκολη συνέχεια στη Volleylegaue» δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας μας Θοδωρής Χουσίδης ενόψει του αυριανού αγώνα.

Από την πλευρά του ο διεθνής πασαδόρος Σταύρος Κασαμπαλής τόνισε: «Το ζητούμενο είναι η πρόκριση και κοιτάμε να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας αυτές τις λίγες ώρες που απομένουν μέχρι το νοκ άουτ ματς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ο αντίπαλός μας είναι μία πολύ σοβαρή ομάδα, πρωταγωνιστεί στην Prealeague, διαθέτει σοβαρούς και έμπειρους παίκτες που ξέρουν  βόλεϊ και θέλουμε να δείξουμε ένα σοβαρό χαρακτήρα για να μην επιστρέψουμε στην ΑΕΚ να «σηκώσει κεφάλι».

Η διοίκηση του ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας ευχαριστεί θερμά για την φιλοξενία της ομάδας μας στο ΔΑΚ Παλαιού Φαλήρου, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου του Δήμου κ. Κουμεντάκο Μιχαήλ και τον προπονητή της ομάδας του Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου, κ. Λακασά Παναγιώτη.

 

Στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά έχει και η ΑΕΚ η οποία αγωνίζεται στη Pre League.

 

Ο προπονητής της ΑΕΚ Άκης Χατζηαντωνίου είδε όλους τους αθλητές του να προπονούνται κανονικά, υπολογίζοντάς τους όλους για το μεγάλο παιχνίδι.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» δήλωσε στο aek.gr: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, κόντρα σε μία ομάδα από ανώτερη κατηγορία. Πρόκειται για ένα σοβαρό τεστ για την ομάδα μας. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, γνωρίζοντας ότι έχουμε απέναντί μας ένα δυνατό αντίπαλο, τον οποίο και σεβόμαστε. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι πάμε για να κερδίσουμε και να κατακτήσουμε την πρόκριση. Είμαστε σε καλή κατάσταση και με τη βοήθεια του κόσμου που τον περιμένουμε στο γήπεδο πάμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

 

Στροφή στο Κύπελλο για την ανδρική ομάδα Βόλεϊ της ΑΕΚ, που την Τετάρτη (01/02, 15:30) φιλοξενεί στο «Απ. Κόντος» της Νέας Φιλαδέλφειας τον Άθλο Ορεστιάδας για την 1η αγωνιστική της Γ’ Φάσης του θεσμού. Η «Ένωση» βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας διαδοχικές νίκες στο Πρωτάθλημα, ωστόσο δε βάζει σε δεύτερη μοίρα το θεσμό του Κυπέλλου.

Το έργο των «κιτρινόμαυρων» δε θα είναι εύκολο, κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται στη Volley League, όμως άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το εισιτήριο για τους «8» του θεσμού. 

 

 

Γ' Φάση - 1η αγωνιστική

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023


Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Πολίχνης, 16.30 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Πήγασος Πολίχνης - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ 0-3 (20-25, 24-26, 18-25)

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Γυμναστήριο Ζηρίνειο, 17.30 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Ο.Φ.Η.
Διαιτητές: Πρέντζας - Μυλωνάκης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Σπίγγου - Καπότης, Γραμματεία: Μισιάκα.

Γυμναστήριο Μίκρας, 19.00 (You Tube): Α.Σ. Άρης - Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης
Διαιτητές: Βασιλειάδης - Δημητρίου, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης.

Γυμναστήριο «Απ. Κόντος», 15.30 (You Tube): Α.Ε.Κ. - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
Διαιτητές: Φραγκάκης - Βελώνης, Παρατηρητής: Καπάνταης.

 

* Εχουν περάσει επίσης χωρίς αγώνα στην 8αδα, οι τέσσερις πρώτες ομάδες του Α γύρου πρωταθλήματος Volley League, δηλαδή, Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Παναθηναϊκός Α.Ο., Π.Α.Ο.Κ. και Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων.

 

* Η κλήρωση της προημιτελικής φάσης θα γίνει στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 στις 12:00 (Live Streaming www.volleyball.gr).

 

 

Βρίσκεστε εδώ: Ε.Σ.Α.Π. Ειδήσεις - News Α.Ε.Κ. Α.Ε.Κ. - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας (Κύπελλο Ελλάδας, Γ φάση, 1/2, 15.30, You Tube)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject