Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-11-2013

Συναντήθηκαν οι λίγκες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ

Rate this item
(0 votes)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, με κοινή πρωτοβουλία της Super League, της Basket League και της Volley League, συνάντηση στα γραφεία της Super League με εκπροσώπους των διοικήσεων των τριών επαγγελματικών Ενώσεων.

 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος όπως θέματα ασφάλειας, γηπεδικών εγκαταστάσεων καθώς και μια σειρά νομικών και οικονομικών ζητημάτων και αποφασίστηκε η συνέχιση της συνεργασίας και η πραγματοποίηση νέων συναντήσεων εντός των προσεχών ημερών σε επίπεδο διοικήσεων για την επεξεργασία προτάσεων και την εξεύρεση λύσεων σε ζητήματα που αφορούν τις διοργανώτριες αρχές.

 Κλείνοντας, οι πρόεδροι ευχήθηκαν από κοινού καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου εν’ όψει του αποψινού αγώνα με την Ρουμανία.

Από πλευράς Super League συμμετείχε στη συνάντηση ο πρόεδρος κ. Ι. Μώραλης. Την Basket League εκπροσώπησε ο πρόεδρος κ. Γ. Χαλβατζάκης, την Volley League ο πρόεδρος κ. Π. Ταρνατόρος ενώ το παρών στη συνάντηση, έδωσαν και διοικητικά στελέχη των τριών λιγκών.

Βρίσκεστε εδώ: Ε.Σ.Α.Π. Εκδηλώσεις Συναντήθηκαν οι λίγκες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject