Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-09-2021

Ο Φοίνικας ΟΝΕΧ νίκησε με 3-1 σετ τον Φίλιππο Βέροιας σε φιλικό στη Σύρο

Rate this item
(0 votes)
Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της εφετινής χρονιάς και μπροστά στον κόσμο του που έδωσε δυναμικό παρών, ο Φοίνικας επικράτησε 3-0 του Φίλιππου Βέροιας στο κλειστό Δ. Βικέλας της Ερμούπολης. Η ομάδα μας έχοντας όλα  τα όπλα στην σύνθεση της (απουσίασε μόνο ο Ζίγκα Στερν που έφτασε σήμερα στην Σύρο), έδειξε καλά δείγματα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Βόλεϊ λιγκ.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Βέροιας είχε και αυτή απουσίες, καθώς έλειπαν δύο ξένοι, ενώ και ο Ρουμελιωτάκης δεν αγωνίστηκε  λόγω τραυματισμού.

Οι «πειρατές» προηγήθηκαν με 25-16, 1-0 σετ και παρά την πολύ καλή εμφάνιση της μαχητικής ομάδας μας, που έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση, ζευγάρωσαν με 25-23, 2-0 τα κερδισμένα τους σετ. Στο τρίτο σετ, τα παιδιά του Σωκράτη Τζιουμάκα, επηρεασμένα και από την κόπωση του χθεσινού 12ωρου ταξιδιού, έχασαν με 25-16 και ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ πανηγύρισε την πρώτη του φετινή επιτυχία στο γήπεδο.

ΣΕΤ: 25-16, 25-23, 25-16

ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ

1ο: 2-4, 8-7, 12-9, 16-11, 20-13, 25-16

2ο: 4-2, 8-5, 12-6, 16-15, 20-19, 25-23

3ο: 1-4, 6-8, 12-10, 16-11, 20-15, 25-16

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ ΟΝΕΧ (Μπερτίνι): Ιερεζουέλο, Μιχάλοβιτς, Παπαδόπουλος, Φράγκος, Τζούριτς, Κόστα, Κωνσταντινίδης (λ), Καρασαββίδης (λ), Παπαλεξίου, Παπαγγελόπουλος, Καπετανίδης, Γαλιώτος, Μήλης

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τζιουμάκας): Προύσαλης, Τζιουμάκας Γ., Στουντζίνσκι, Στεφανίδης, Σονάρι, Ντίνας, Μπουράκης (λ), Μιχελάκης (λ), Αδάμ, Σιούτης.

Αντώνης Μπουράκης (λίμπερο Φίλιππου Βέροιας Volleyball): «Δεύτερο φιλικό για εμάς, το πρώτο μακριά από την Βέροια, απέναντι σε μία τελείως διαφορετική, σε σχέση με πέρυσι και πολύ βελτιωμένη σε όλους τους τομείς ομάδα. Εμείς παλέψαμε, αλλά ασφαλώς δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι 100%. Θα πρέπει να γίνουμε περισσότερο «ομάδα», να βρεθούμε στο γήπεδο και να ξεκινάμε από την αρχή στο 100%, χωρίς να περιμένουμε να περάσει ένα σετ. Είμαι πολύ αισιόδοξος, πως με τη δουλειά θα φτάσουμε στο επίπεδο που πρέπει και τότε να’ στε σίγουροι, πως ο φετινός Φίλιππος Βέροιας θα είναι ακόμη καλύτερος από πέρυσι.

Αύριο παίζουμε το β’ ματς, θα προσπαθήσουμε και πάλι για το καλύτερο απέναντι στον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, τη διοίκηση του οποίου για μια ακόμη χρονιά θα ήθελα να ευχαριστήσω για την άψογη και υψηλού επιπέδου φιλοξενία του».

Την Κυριακή 26/9 στις 16.30 θα διεξαχθεί στο κλειστό «Δ. Βικέλας» το δεύτερο φιλικό των ομάδων και στη συνέχεια οι "ερυθρόλευκοι της Βέροιας" θα πάρουν την άγουσα για την επιστροφή στην έδρα τους.

Από τα Γραφεία Τύπου Φοίνικα ΟΝΕΧ και ΑΠΣ Φιλίππου Βέροιας

Φωτογραφίες Χρύσανθος Σολάρης Σύρος

Βρίσκεστε εδώ: Ε.Σ.Α.Π. Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Ο Φοίνικας ΟΝΕΧ νίκησε με 3-1 σετ τον Φίλιππο Βέροιας σε φιλικό στη Σύρο
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject