Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-03-2015

Παντακίδης: «Διακαής πόθος το Κύπελλο»

Rate this item
(0 votes)

Χωρίς προβλήματα και με μεγάλη ανυπομονησία για το επερχόμενο φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδας η αποστολή του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Σύρο όπου και το Σάββατο στις 17.15 θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Σύρου στον πρώτο ημιτελικό.

Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν Ολυμπιακός και Κηφισιά.Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε τη Πέμπτη το μεσημέρι και στη συνέχεια η ομάδα αναχώρησε για το νησί των Κυκλάδων. Μάλιστα φίλοι της ομάδας και το προσωπικό του PAOK Sports Arena χαιρέτησαν με κόρνες και σημαίες τους αθλητές του Γιάννη Καλμαζίδη, θέλοντας έτσι να τους ενισχύσουνΗ ομάδα πέταξε αεροπορικώς για την Αθήνα στις 15.00 και στις 17.00 έφθασε στο Λιμάνι του Πειραιά από και μετέβη ακτοπλοϊκώς στη Σύρο.

Το ταξίδι ήταν ιδιαίτερα καλό και κύλησε χωρίς προβλήματα. Η ομάδα του ΠΑΟΚ αναμένεται να φθάσει στη Σύρο λίγο μετά τις 21.00 απόψε Πέμπτη 12/3.

Στο ίδιο πλοίο βρίσκονταν και οι ομάδες του Ολυμπιακού και της Κηφισιάς καθώς ο προγραμματισμός των διοργανωτών ήταν να φθάσουν όλες οι ομάδες μαζί στο νησί, καθώς για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Στις 16.00 την Παρασκευή η ομάδα του ΠΑΟΚ θα κάνει την πρώτη της προπόνηση στο Δ. Βικέλας που θα φιλοξενηθεί το φάιναλ φορ.

Παντακίδης: «Ήρθε η ώρα να πάμε σε έναν τελικό»

Για το επερχόμενο φάιναλ φορ ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Παντακίδης, που είναι και ο παλιότερος παίκτης του συλλόγου τόνισε : «Είναι μια σημαντική διοργάνωση για την ομάδα μας. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου που παίζει μέσα στην έδρα του. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς από αυτά που δώσαμε στο πρωτάθλημα αλλά πιστεύω ότι εάν εμείς είμαστε σοβαροί εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουμε να περάσουμε στον τελικό», τόνισε αρχικά ο έμπειρος κεντρικός που σε μετά από τόσα χρόνια στην ασπρόμαυρη ομάδα διψάει για έναν τίτλο. «Για μένα που είμαι τόσα χρόνια στην ομάδα η κατάκτηση του κυπέλλου είναι διακαής πόθος. Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να πάμε σε έναν τελικό και ελπίζω να τα καταφέρουμε».Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Βασίλης Καρασαββίδης που δεν έκρυψε την χαρά του που θα πάρει μέρος σε ένα φάιναλ φορ: «Τα συναισθήματα είναι μοναδικά. Ανυπομονώ πραγματικά. Μας περιμένει ένα πολύ σκληρό παιχνίδι στα ημιτελικά αλλά εάν είμαστε προσεχτικοί και περάσουμε με το καλό θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το κύπελλο.

Πρόγραμμα Σάββατο 14/3/2015
17.15: Φοίνικας Σύρου -ΠΑΟΚ
20.00: Ολυμπιακός -Κηφισιά
Κυριακή 15/3/2015
19.00 Τελικός

Βρίσκεστε εδώ: Κύπελλο Π.Α.Ο.Κ. Παντακίδης: «Διακαής πόθος το Κύπελλο»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject