Print this page
08-04-2022

Βίντεο με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην αναμέτρηση A.O.N.Σ.Μίλων - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Rate this item
(1 Vote)
Βίντεο με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην αναμέτρηση A.O.N.Σ.Μίλων - Παναθηναϊκός Α.Ο. 1-3 σετ

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: "Συγχαρητήρια στους αθλητές μου. Ημασταν καταπληκτικοί σήμερα. Οπως είναι καλοπροαίρετος ξέρει τι έχει κάνει αυτή η ομάδα. Για μένα είναι σα να κερδίσαμε. Παίζαμε απέναντι στον Παναθηναϊκό που ήθελε καθαρή νίκη πάση θυσία. Εχουμε βάλει πολύ γερές βάσεις. Του χρόνου θα γίνουν μεγαλύτερες και του χρόνου θα παίρνουμε και τα αποτελέσματα που θέλουμε. Εχουμε καταφέρει πολλά. Δεν σας κρύβω πως θα θέλαμε μία νίκη ή έναν βαθμό απέναντι στις ομάδες της πρώτης τετράδας. Θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος".

Ο ακραίος του Μίλωνα Σπύρος Χανδρινός είπε: "Μας μένει μία πικρή γεύση γιατί χασαμε αλλά σε όλα τα ματς φτάνουμε κοντά και είμαστε ανταγωνιστικοί. Είμαστε κοντά σε όλα τα ματς. Εχουμε υπομονή και συνεχίζουμε. Ο Παναθηναϊκός έχει μπλοκ και σερβίς, το φέραμε στα μέτρα μας και παλέψαμε μέχρι το τέλος".

O προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: "Ο Μιλωνας δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος ειδικά στο γήπεδο του. Ηταν ένα ματς όπως το περιμέναμε, με μεγάλη διάρκεια και θα έχει άμυνες, κόντρα επιθέσεις που δεν θα έχει ένα άμεσο τελείωμα. Πάντα μία νίκη είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Οταν βάζαμε δυναμικά στοιχεία στο παιχνίδι μας κάναμε τη διαφορά. Εχουμε ακόμα τέσσερις τελικούς. Αυτό είναι και προχωράμε".

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος είπε: "Είναι σημαντικοί αυτοί οι τρεις βαθμοί. Μας διατηρούν στην πρώτη θέση. Πέρυσι εδώ χάσαμε 3-1. Μαζί με το Ζηρίνειο είναι μία δύσκολη έδρα. Με τον ΠΑΟΚ δεν θα έλεγα πως είναι πρόωρος τελικός. Πάμε για τέσσερις νίκες στα τέσσερα ματς που απομένουν για να πάρουμε το πρωτάθλημα χωρίς να κοιτάμε τα άλλα αποτελέσματα".

 

Media