Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-07-2022

Α.Ο.Π.Κηφισιάς: Ανακοίνωσε την παραμονή του Γρηγόρη Κοντοστάθη

Rate this item
(1 Vote)
Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Κοντοστάθη για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Ο 27χρονος λίμπερο στις πρώτες του δηλώσεις μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με την ομάδα του Ζηρινείου τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι για 3η συνεχόμενη χρόνια στα βόρεια προάστια. Αναγνωρίζω την εμπιστοσύνη που δείχνει η ομάδα στο πρόσωπο μου και για αυτό θα προσπαθήσω άλλη μια χρόνια να δώσω το 100%».

Και πρόσθεσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω κάτω από τις οδηγίες του Κώστα Χριστοφιδελη! Έχει να μου δείξει αρκετά πράγματα πάνω σε άμυνα και υποδοχή ώστε να με βοηθήσει να ανέβω επίπεδο ως παίκτης και εγώ με τη σειρά μου να βοηθήσω παραπάνω το σύνολο.  

Θα είναι ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα, καθώς  θα αναμετρηθούμε με πολλές ισάξιες ομάδες. Από την πλευρά μας πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να μείνουμε σε υψηλό αγωνιστικό και βαθμολογικό επίπεδο».

Από το Γραφείο Τύπου  ΑΟΠ Κηφισιάς
Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Α.Ο.Π.Κηφισιάς Α.Ο.Π.Κηφισιάς: Ανακοίνωσε την παραμονή του Γρηγόρη Κοντοστάθη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject