Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-11-2022

Δηλώσεις Ηρακλή Θεοδώρου και Νίκου Μίλη

Rate this item
(0 votes)
Δηλώσεις Ηρακλή Θεοδώρου και Νίκου Μίλη
Download attachments:

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Ηρακλής Θεοδώρου δήλωσε:

 « Θεωρώ πως δεν ευνοηθήκαμε στην αρχή του προγράμματος και την πίεση που δεχθηκαμε από τους ισχυρούς αντιπάλους. Η ομάδα έχει δείξει μια καλή αγωνιστική εικόνα, ήξερα ότι ήταν θέμα χρόνου να κάνουμε την πρώτη μας νίκη. Περιμέναμε έναν Άθλο ο οποίος έκανε μια σπουδαία εμφάνιση στην έδρα του απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά πραγματικά όλα τα παιδιά, όλο το τιμ προσπάθησαν όλη την εβδομάδα, χαρτογραφήσαμε τον αντίπαλο εξαιρετικά και σήμερα μας βγήκε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και ετσι πήραμε αυτή τη σημαντική νίκη. Θεωρώ ότι είναι συνδυασμός, να το πούμε ως μια αγωνιστική ανάκαμψη. Έρχεται μια δύσκολη συνέχεια, μεγάλη πορεία σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όμως είμαστε εδώ να το παλέψουμε».


Ο διαγώνιος του Πήγασου Πολίχνης Νίκος Μίλης είπε: « Ο στόχος μας σίγουρα επιτευχθεί, παίξαμε με την Ορεστιάδα η οποία ερχόταν με ψυχολογία μετά τον πόντο που πήρε από τον Ολυμπιακό. Γνωρίζαμε ότι δεν θα ήταν εύκολο παιχνίδι, φάνηκε κιόλας απ’ ότι δεν τους αφήσαμε να πάρουν το προβάδισμα. Διαβάσαμε πάρα πολύ καλά, κάναμε όλη την εβδομάδα σκληρή προπόνηση για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την Ορεστιάδα και πιστεύω ότι τα καταφέραμε και φέραμε το τρίποντο στην ομάδα, το πρώτο στην α1 και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό».

 

Media




Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Πήγασος Πολίχνης Δηλώσεις Ηρακλή Θεοδώρου και Νίκου Μίλη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject