Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-12-2022

Α.Ο.Π.Κηφισιάς: Δηλώσεις Κώστας Χριστοφιδέλης, Ρικάρντο (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ:

 

"Απόψε θα μπορούσαν να πάνε τα πράγματα πολύ καλύτερα για εμάς. Όχι όσον αφορά στο αποτέλεσμα, αλλά όσον αφορά στην προσπάθεια που θα έπρεπε να καταβάλουμε. Πριν από 3 ημέρες είμασταν ανταγωνιστικοί στο 2ο σετ, απόψε στο 1ο σετ. Πρέπει να καταλάβουμε ότι για να πάρουμε κάτι στο βόλεϊ και πόσο μάλλον απέναντι σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο. Δεν το κάναμε και στα δύο παιχνίδια. Θεωρώ ότι δίκαια προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Πλέον έχουμε 2 ημέρες προκειμένου να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι του πρωταθλήματος στο ίδιο γήπεδο".

Απαντώντας σε ερώτηση για τη βράβευση του ο Κώστας Χριστοφιδέλης τόνισε: "Το έχω ξαναπεί και θα το λέω όποτε μου δίνεται η ευκαιρία. Ο Ολυμπιακός για εμένα είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην αθλητική μου καριέρα. Χαίρομαι που υπήρξα μέλος αυτού του τεράστιου συλλόγου. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή με τη σημερινή βράβευση και μάλιστα από ανθρώπους που εκτιμούσα και εκτιμώ και που χαίρομαι που τους βλέπω ακόμα στον Ολυμπιακό. Τα συναισθήματα είναι αμοιβαία και εύχομαι ότι καλύτερο στην ομάδα".

Ο Ρικάρντο Τζούνιορ Αλεξάντερ του Α.Ο.Π. Κηφισιάς δήλωσε: "Κάναμε μια καλή αρχή στο παιχνίδι παίζοντας στο πρώτο σετ καλό βόλεϊ. Αν και φτάσαμε κοντά στο να το κατακτήσουμε, δυστυχώς δεν το καταφέραμε, κάτι που ήταν καθοριστικό. Στο δεύτερο σετ ο Ολυμπιακός πήρε από νωρίς το προβάδισμα και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε στην προπόνηση και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι".

Media



Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Α.Ο.Π.Κηφισιάς Α.Ο.Π.Κηφισιάς: Δηλώσεις Κώστας Χριστοφιδέλης, Ρικάρντο (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject