Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-12-2022

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π: Δηλώσεις Αλμπέρτο Τζουλιάνι, Ανέστης Δαλακούρας (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ στην Κρήτη με 3-1 σετ:

 

 «Καταρχάς αγαπώ πολύ την Κρήτη! Είναι δύσκολο για εμάς αυτή τη στιγμή να παίζουμε τόσα πολλά παιχνίδια και να ταξιδεύουμε τόσο πολύ, γι'αυτό και δυσκολευτήκαμε στο πρώτο σετ να κάνουμε στο 100% αυτό που ξέρουμε. Στη συνέχεια, λίγο λίγο όλα βρήκαν το δρόμο τους και τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν πάρα πολύ να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ο Χανδρινός είναι ο νεότερος μας παίκτης και έχει πολλές ικανότητες, και τόσο αυτός όσο και τα άλλα παιδιά όπως ο Παπαγγελόπουλος, ο Δαλακούρας και ο Ζουπάνι βοήθησαν πολύ την ομάδα μας σήμερα. Σχετικά με την ομάδα του ΟΦΗ οι παίκτες έχουν αρκετή ποιότητα, πολύ καλό διαγώνιο και πιστεύω ότι μπορούν να μείνουν στην κατηγορία. Είμαι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία μας και ο στόχος είναι να είναι όλοι οι αθλητές μας έτοιμη όσο το δυνατόν περισσότερο, όσο προχωράει η χρονιά».



Ο ακραίος του Ολυμπιακού Σπύρος Χανδρινός είπε: «Όλοι είμαστε μία ομάδα, είτε ξεκινάς βασικός, είτε έρχεσαι από τον πάγκο, δίνεις πάντα το 100%, γιατί αυτό που είναι πάνω απ'όλα είναι η ομάδα. Ζω το όνειρο μου, έχω τους καλύτερους συμπαίκτες που θα μπορούσε να έχεις κανείς, έχω έναν εξαιρετικό προπονητή και περνάω πάρα πολύ ωραία».

Media



Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π: Δηλώσεις Αλμπέρτο Τζουλιάνι, Ανέστης Δαλακούρας (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject