Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-03-2014

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Η πρώτη θέση δεν είναι στο χέρι του Φοίνικα»

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε μετά την ήττα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την κατάσταση που διαμορφώνεται στο υπόλοιπο της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος:
«Η επίθεση μας έβγαινε δύσκολα και ειδικά στην «αλλαγή» στις «κόντρα» επιθέσεις. Στα τελειώματα των σετ κάναμε λάθη. Η πρώτη 4αδα έχει ξεκαθαρίσει. Από εδώ και πέρα κυνηγάμε την καλύτερη δυνατή κατάταξη. Το πρόγραμμα μας είναι σχετικά καλό μέχρι το τέλος με αγώνες κόντρα στη Λαμία και στον ΠΑΟΚ στη Σύρο και μετά με τη Νίκη στο Αιγίνιο. Η πρώτη θέση στην κανονική περίοδο δεν είναι απίθανη υπόθεση αλλά δεν είναι στο χέρι του Φοίνικα. Τα ματς που απομένουν είναι τέτοια που δε μπορείς να κάνεις προβλέψεις. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή κατάταξη. Θα ήθελα να είχαμε σταθερότερη υποδοχή και λιγότερα λάθη. Αυτά τις αδυναμίες μας θέλουμε να βελτιώσουμε ενόψει των πλέι οφ που θα κριθεί και ο τίτλος του πρωταθλήματος».
Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Η πρώτη θέση δεν είναι στο χέρι του Φοίνικα»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject