Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-07-2014

Αρχίζει από την Τετάρτη 23 Ιουλίου η προπώληση των «διαρκείας» του Παναθηναϊκού

Rate this item
(0 votes)
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει τους φίλους του Συλλόγου ότι ενόψει της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο στη Λεωφόρο την προσεχή Τετάρτη (23/7) ξεκινούν δυναμικά και όλες οι προωθητικές δράσεις για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη μέσω της εγγραφής νέων μελών αλλά και των νέων καρτών διαρκείας.
Τρεις ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 21.00, ο κόσμος του Τριφυλλιού θα μπορεί σε τρία διαφορετικά σημεία στα πέριξ της Λεωφόρου να προμηθευτεί της νέες κάρτες διαρκείας της σεζόν, καθώς επίσης να εγγραφεί μέλος στη «Μάνα του Λόχου». Υπενθυμίζεται ότι ισχύει έως και το τέλος του μήνα η προσφορά όπου με 100 Ευρώ αποκτά κανείς γίνεται μέλος του Παναθηναϊκού Α.Ο και αποκτά μαζί και την ενιαία κάρτα διαρκείας.
Τέλος, ισχύουν για όλα τα μέλη του Συλλόγου παλαιά αλλά και νέα τα εκπτωτικά προνόμια της κάρτας μέλους σε όλα τα είδη της Greenteam, τα οποία μάλιστα από φέτος φτάνουν το 20%.
Τα τρία «πράσινα» σημεία θα βρίσκονται:
1. Έξω από τον Τάφο του Ινδού (Θύρα 7)
2. Έξω από την μπουτίκ του Π.Α.Ο (από την πλευρά της οδού Τσόχα)
3. Εντός της Θύρας 3 στα VIP
Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Παναθηναϊκός Α.Ο. Αρχίζει από την Τετάρτη 23 Ιουλίου η προπώληση των «διαρκείας» του Παναθηναϊκού
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject