Print this page
12-09-2014

Ισόπαλο 2-2 σετ το φιλικό ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Rate this item
(0 votes)
Σε φιλικό αγώνα που έγινε κελεισμένων των θυρών στο γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλοι 2-2 σετ. Η ΑΕΚ πήρε το 1ο σετ και το 4ο σετ που παίχτηκε έως τον 15ο πόντο.
Από την ΑΕΚ ξεκίνησε ο Πέτρος Πέτρογλου αλλά αποχώρησε νωρίς για θεραπεία, ενώ από τον Παναθηναϊκό δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Σωτήρης Πανταλέων (ήταν στο γυμναστήριο με πολιτικά ρούχα) και ο Θανάσης Πρωτοψάλτης που αγωνίστηκε ελάχιστα λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο. Από την ΑΕΚ έλειψε ο Κόνραντ Γκούζντα ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της επιστροφής μετά την επέμβαση στον ώμο (γυμνάστηκε μόνος του).

«Το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας. Είχα την ευκαιρία να δω όλους τους παίκτες. Η ομάδα θέλει χρόνο ακόμη. Κάποιοι παίκτες δεν είναι στο 100%. Προχωράμε σιγά-σιγά με σκληρή δουλειά» δήλωσε ο Χόρχε Ελγκέτα. Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δεν έκανε δηλώσεις.

Τα σετ: 25-18, 18-25, 21-25, 15-10.

ΑΕΚ (Χόρχε Ελγκέτα): Παγιάν, Κρίνιτς, Ανδρεάδης, Ραντούνοβιτς, Πέτρογλου, Μπουρκόβσκι / Παπαδημητρίου (λ), Μαντέκας, Ίλιτς, Κατσανεβάκης, Οικονόμου, Γεωργιάδης, Μιχαλόπουλος

ΠΑΟ (Δημήτρης Ανδρεόπουλος): Στιβαχτής, Καμίνσκι, Σαμαντάς, Κουκ, Χόι, Λουκάς / Πολυχρονιάδης (λ), Μπούρας (λ), Πρωτοψάλτης, Αριστόπουλος, Ψαρρής, Αδαμόπουλος