Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-10-2014

Κώστας Προύσαλης: «Ιδανική αρχή»

Rate this item
(0 votes)
Ο MVP της 1ης αγωνιστικής Κώστας Προύσαλης δήλωσε για την διάκριση του MVP τη 1η αγωνιστική:
«Είναι ένα καλό νέο για μένα και την ομάδα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Κάναμε ιδανική αρχή. Ευχαριστώ πολύ τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου που με στηρίζουν και με βοηθούν στο νέο μου ξεκίνημα στον Ολυμπιακό. Η δουλειά που κάνω πιάνει τόπο και αυτό με χαροποιεί».
Για τον Ολυμπιακό είπε: «Κάναμε καλό ξεκίνημα, χωρίς απώλειες αλλά δεν είμαστε έτοιμοι 100%. Δυστυχώς θα μπούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς να έχουμε δώσει πολλούς αγώνες στο πρωτάθλημα. Έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες στην ομάδα που καλύπτει ο ένας τον άλλο σε πολλές θέσεις»
Για τον χαρακτηρισμό φαβορί: «Ναι, είμαστε φαβορί αλλά αυτό δεν φτάνει. Μέχρι τον Μάιο που θα κριθεί ο τίτλος θα γίνουν πολλά. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε αγώνα».
Για το Τσάμπιονς Λιγκ και το ξεκίνημα με την αυστριακή Ποσογίλνιτσα: «Πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη κόντρα στους αυστριακούς ώστε στη συνέχεια να μπορούμε να αφιερωθούμε στις αναμετρήσεις με την Φριντρισχάφεν για την 2η θέση στον όμιλο. Με την Φριντρισχάφεν θα κριθεί η πρόκριση».
Για το που αφιερώνει τη διάκριση του MVP: «Εντάξει δεν πήρα και τον τίτλο του MVP πρωταθλήματος, αλλά είναι μία καλή αρχή. Εκτός από τους συμπαίκτες μου το αφιερώνω στη σύζυγο μου που με στηρίζει και στον γυμναστή μου Νίκο Τσάτσα που με έχει βοηθήσει πολύ».
 
Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Κώστας Προύσαλης: «Ιδανική αρχή»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject