Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
01-11-2014

Ο Α.Ο.Κηφισιάς 3-0 την ΑΕΚ στη Γλυφάδα

Rate this item
(0 votes)
Ο Α.Ο.Κηφισιάς με όπλο το μπλοκ και άριστη τακτική νίκησε την ΑΕΚ στη Γλυφάδα με 3-0 σετ στο τηλεοπτικό ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής.
Η Κηφισιά σημείωσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα ενώ η ΑΕΚ την πρώτη της ήττα και μάλιστα εντός έδρας. Όπως φαίνεται και από το σκορ η Κηφισιά είχε σταθερό τέμπο με καλή υποδοχή και άριστη ανάπτυξη από τον Όστιν, ενώ η ΑΕΚ αγωνίστηκε με πίεση και έκανε πολλά λάθη απογοητεύοντας τους λιγοστούς οπαδούς της που βρέθηκαν στο «Μάκης Λιούγκας».

Διαιτητές: Γεωργουλέας - Φραγκάκης

 

Διακύμανση:

1ο σετ: 8-7, 11-16, 16-21, 19-25
2ο σετ: 5-8, 14-16, 16-21, 19-25
3ο σετ: 7-8, 12-16, 16-21, 19-25

 

Οι πόντοι της ΑΕΚ προήλθαν από 0 άσσους, 38 επιθέσεις, 5 μπλοκ και 17 λάθη αντιπάλων και της Κηφισιάς προήλθαν από 1 άσσο, 35 επιθέσεις, 12 μπλοκ και 20 λάθη αντιπάλων

 

Τα σετ: 0-3 (19-25, 19-25, 19-25)

 
ΑΕΚ (Ελγκέτα): Ωρολογάς 3 (3/7 επ, 39% υπ - 39% άριστες), Κατσανεβάκης 6 (5/9 επ, 1 μπλοκ), Ραντούνοβιτς 10 (8/25 επ, 2 μπλοκ, 765 υπ - 38% άριστες), Παγιάν 10 (10/23 επ), Κρνιτς, Ανδρεάδης 6 (5/10 επ, 1 μπλοκ) / Γκούζντα (λ, 83% υπ - 67% άριστες), Οικονόμου 2 (1/2 επ, 1 μπλοκ), Ίλιτς 5 (5/11 επ)
 
ΚΗΦΙΣΙΑ (Αρσενιάδης): Σουλτανόπουλος 8 (4/4 επ, 4 μπλοκ), Παπαγγελόπουλος 3 (1/5 επ, 2 μπλοκ), Φερέρα 11 (9/15 επ, 2 μπλοκ, 83% υπ - 33% άριστες), Ρουμελιωτάκης 5 (4/13 επ, 1 άσσος, 83% υπ - 57% άριστες), Όστιν 4 (3/3 επ, 1 μπλοκ), Γιοβάνοβιτς 17 (14/25 επ, 3 μπλοκ) / Ταμπουρατζής (λ, 85% υπ - 55% άριστες), Κάπελλας (λ), Κόντος
 
Ο Χόρχε Ελγκέτα δήλωσε για την ήττα της ΑΕΚ από την Κηφισιά: «Είναι αλήθεια ότι η Κηφισιά έπαιξε καλύτερα από εμάς. Εμείς δεν παίξαμε σαν ομάδα. Δυστυχώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε βγήκαν στο γήπεδο. Οι παίκτες είναι και άνθρωποι. Δεν γίνεται να μην επηρεαστούν από αυτά που βιώνουν. Δουλεύουμε κάθε μέρα, παλεύουμε αλλά δεν ξέρουμε τι θα ξημερώσει η επόμενη... Στο σημερινό παιχνίδι κάναμε πολλά λάθη. Δεν είχαμε σερβίς, δεν είχαμε επίθεση. Έτσι δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Κηφισιά...».
 
Ο Ινοσλαβ Κρίνιτς δήλωσε από την πλευρά του: «Σήμερα δεν κάναμε τίποτα σωστό... Εντάξει η Κηφισιά πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση αλλά κι εμείς της δώσαμε πολλά δώρα... Το πρόβλημα ξεκινούσε από το σερβίς. Δεν τους δυσκολέψαμε καθόλου με το σερβίς, έτσι ήταν πάντα προετοιμασμένοι στην άμυνα. Συγχαρητήρια για τη νίκη τους».
 
Επιστροφή στην έδρα της ομάδας που πέρασε δύο χρόνια και πανηγύρισε την κατάκτηση ενός Λιγκ Καπ για τον Γιάννη Ρουμελιωτάκη, ο οποίος ήταν μάλιστα εξαιρετικός, και συνέβαλε τα μέγιστα για την καλή εμφάνιση της ομάδας του και την άνετη επικράτηση. Ο ακραίος της Κηφισιάς μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης για τον αγώνα και την πορεία της ομάδας του: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, είχαμε άψογη συνεργασία, και γι' αυτό ήρθε το αποτέλεσμα αυτό. Θελω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ΑΕΚ, έχει καλούς παίκτες, θα δουλέψουμε, θα συνεχίσουμε εμφανίσεις, χαιρόμαστε όταν παίζουμε έτσι. Όλοι παίζουμε για όλους, η συνεργασία είναι πάνω απ' όλα, με συνεργασία και πάθος κερδίζεις τους πάντες. Ο κόουτς φώναζε να βγάλουμε κι άλλες άμυνες, και για να το λέει ο κόουτς κάτι θα ξέρει».

Για την ήττα και την κακή απόδοση της ομάδας του, τα προβλήματα που ταλανίζουν την ΑΕΚ, αλλά και την επιστροφή της Εθνικής ομάδας στις μεγάλες διοργανώσεις και το Παγκόσμιο Λιγκ μίλησε ο κεντρικός της Ένωσης, Ανδρέας Ανδρεάδης: «Όταν μπαίνω στο γήπεδο, δε σκέφτομαι τίποτα, απλά μπαίνω και προσπαθώ να δώσω το 100%. Σήμερα δε μας πήγε τίποτα καλά, δεν παρουσιάσαμε το καλό μας πρόσωπο που δουλεύαμε όλη την εβδομάδα, κι έτσι ήρθε απόλυτα δίκαια η νίκη της Κηφισιάς. Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό, θα πάμε να τα δώσουμε όλα και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Σχετικά με την επιστροφή της Ελλάδας στις μεγάλες διοργανώσεις, και συγκεκριμένα το World League, μετά από 10 χρόνια, τονίζοντας: «Η επιστροφή στις μεγάλες διοργανώσεις ήρθε λίγο αργά, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η ομάδα δεν έχει την ίδια ποιότητα σε σχέση με τότε, αλλά ελπίζω να γίνει μια καλή προσπάθεια από την ομοσπονδία, και να μπορέσουμε να φτάσουμε σαν χώρα ξανά ψηλά. Κάποτε ήμασταν στην 9η θέση του κόσμου, άλλωστε. Όταν παίζεις μαζί με μεγάλους παίκτες, γίνεσαι κι εσύ καλύτερος, όπως εγώ που έπαιζα με τον Ντάντε και τον Μαρσελίνιο στον Παναθηναϊκό. Όταν παίζεις με μέτριους, γίνεσαι κι εσύ ένα με τη μετριότητα. Ελπίζω όλοι να δώσουν το κάτι παραπάνω για να φτάσουμε ξανά ψηλά».

 

 

 
 
Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Α.Ο.Π.Κηφισιάς Ο Α.Ο.Κηφισιάς 3-0 την ΑΕΚ στη Γλυφάδα
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject