Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-12-2014

Δημήτρης Εφραιμίδης: «Να κρατήσουμε ψηλά τον πήχη»

Rate this item
(0 votes)
Ο ακραίος του ΠΑΟΚ Δημήτρης Εφραιμίδης έχει ανταποκριθεί στη δύσκολη και απαιτητική θέση του βασικού ακραίου του ΠΑΟΚ και τα έχει καλύψει με τον πλέον ιδανικό τρόπο το κενό που άφησε πίσω του ο Αμερικανός ακραίος Λόουσον. Σε συνέντευξη του αναφέρθηκε για τη μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, τη δική του παρουσία αλλά και το ματς του Σαββάτου με την Ορεστιάδα για την 9η αγωνιστική της Volleyleague.
Για την μέχρι τώρα πορεία του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα:
«Αν και είχαμε ατυχίες αφού αποχώρησαν ξαφνικά οι δύο παίκτες από την ομάδα ο Σαφράνοβιτς και ο Λόουσον καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες , να κρατήσουμε ψηλά τον πήχη και για αυτό βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στη 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόλις μία ήττα από τον Ολυμπιακό που ήταν εξαρχής το φαβορί. Το πρωτάθλημα έχει όμως πολύ δρόμο ακόμα και τα πάντα θα κριθούν στα πλέι οφ.
 
Για το αν αγχώθηκε που κλήθηκε να αγωνίζεται ως βασικός σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους ο ταλαντούχος ακραίος πρόσθεσε: «Σίγουρα ήταν κάτι ξαφνικό όταν αποχώρησαν οι δύο αθλητές. Ανέλαβα παραπάνω ευθύνες και στο αγωνιστικό και στο ψυχολογικό κομμάτι. Δεν αγχώθηκα όμως και σε αυτό με βοήθησε και ο προπονητής μου που είναι πολύ έμπειρος και μου δίνει πολύτιμες συμβουλές αλλά και οι συμπαίκτες μου που είναι πολύ έμπειροι. Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα. Προσωπικά το είδα σαν μια ευκαιρία να αγωνίζομαι ως βασικός σε μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει και έχει υψηλούς στόχους».
 
Για την απόδοση του: «Νιώθω ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι παίζω καλύτερα. Βελτιώνεται η απόδοση μου και είμαι πιο σταθερός».
 
Για τον παίκτη που αναζητεί ο ΠΑΟΚ ο Εφραιμίδης τόνισε : «Εννοείται πως χρειαζόμαστε παίκτη. Μακάρι να είναι και πολύ καλός για να δώσει επιπλέον ελπίδες στην ομάδα. Εγώ θέλω το καλύτερο για την ομάδα».
 
Για το φετινό πρωτάθλημα και το ματς με την Ορεστιάδα που ακολουθεί: «Έχει φανεί ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Το παιχνίδι με την Ορεστιάδα είναι ένα ακόμα ντέρμπι για εμάς και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με μεγάλη σοβαρότητα. Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Πόσο μάλλον μια ομάδα όπως είναι η Ορεστιάδα που έχει πολύ δυνατή έδρα και με τις εμφανίσεις της βρίσκεται πολύ ψηλά στη βαθμολογία αν και ξεκίνησε με βασικό στόχο την παραμονή. Εμείς θα την αντιμετωπίσουμε σαν να πρόκειται για μια ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη 4αδα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναληφθεί αυτό που έγινε με τη ΜΕΝΤ που αν και είχαμε προβάδισμα τόσους πόντους στο δεύτερο σετ , πάθαμε μπλακ άουτ και της δώσαμε ελπίδες».
 
Όσο για το ποιες ομάδες βλέπει να ξεχωρίζουν και μπορούν να ελπίζουν σε είσοδο στην πρώτη 4αδα ο Δημήτρης Εφραιμίδης τόνισε: «Προσωπικά πιστεύω ότι έχουν προβάδισμα ο Ολυμπιακός , ο ΠΑΟΚ , ο Εθνικός , ο Παναθηναϊκός και η Κηφισιά για τις πρώτες θέσεις. Πρέπει όμως να δούμε τι κάνουν και οι ομάδες όπως είναι ο Φοίνικας , ο Παμβοχαϊκός και η Ορεστιάδα που ανεβαίνουν».
Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Π.Α.Ο.Κ. Δημήτρης Εφραιμίδης: «Να κρατήσουμε ψηλά τον πήχη»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject