Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-01-2015

Παναθηναϊκός - ΜΕΝΤ (12η αγωνιστική, 10/1, 19.30)

Rate this item
(0 votes)
Ο Παναθηναϊκός με νέο αγωνιστικό πρόσωπο υποδέχεται τη ΜΕΝΤ σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της 12ης αγωνιστικής (10/1, 19.30, Διαιτητές: Βουδούρης, Φραγκάκης).
 
Με τους Χρίστο Μπέλο, Ηρακλή Παπαδοπουλο να επιστρέφουν στο τριφύλλι μετά από ένα και τρία χρόνια αντίστοιχα, ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» την τελευταία φορά που νίκησαν στο πρωτάθλημα ήταν στις 22 Νοεμβρίου και από τότε έχουν τρεις συνεχόμενες εντός έδρας ήττες με 3-2 σετ. Ο Παναθηναϊκός σε 11 αγώνες έχει 5 νίκες και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς και με νίκη θα διατηρήσει την επαφή του με την πρώτη τετράδα.
 
«Είμαστε έτοιμοι»
 
Ο Αμερικανός ακραίος του Παναθηναϊκού Μπράιαν Κουκ δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι για την αυριανή αναμέτρηση. Είχαμε κάποιες αλλαγές αλλά είμαστε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι εξαιρετική και απλά πάμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς, βαρεθήκαμε να παίρνουμε έναν. Έχουμε αυτοπεποίθηση μέσα στην έδρα μας. Ωστόσο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Επειδή δεν υπάρχουν εύκολα ματς σε αυτό το πρωτάθλημα αλλά όλοι μπορούν να κερδίσουν και να χάσουν, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην κάνουμε λάθη».
 
Βγήκε το δελτίο του Κλέρσεντ
 
Η ΜΕΝΤ θα προσπαθήσει να πάρει τον πρώτο της θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας. Στους πέντε εκτός έδρας αγώνες του Β΄γύρου η ομάδα της Τούμπας δεν έχει πάρει κάποιο βαθμό. Οι 12 βαθμοί που έχει στο ενεργητικό της προέρχονται όλοι από τους εντός έδρας αγώνες. Νέο πρόσωπο στην ομάδα αναμένεται να είναι ο ακραίος Τζόζεφ Κλέρσεντ (1/5/1987, 1.88) από την Αγία Λουκία, συμπαίκτης του Τζούλιαν Μπίσετ στην εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ της νησιωτικής χώρας. Το συμβόλαιο του Κλέρσεντ εκδόθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής 9 Ιανουαρίου.
 
«Να απομακρυνθούμε»
 
Ο προπονητής της ομάδας της ΜΕΝΤ Σπύρος Γκολίτσης είπε: «Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα, ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι πληγωμένος από τα τρία χαμένα τάι μπρέικ στην έδρα του αλλά κι εμείς είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε το παιχνίδι μας. Θέλουμε να κρατήσουμε καλή τακτική αν και ο Παναθηναϊκός θα έχει νέο επιθετικό προφίλ με την αλλαγή των διαγωνίων. Κι εμείς έχουμε με την έλευση του Κλέρσεντ που θα συμπληρώσει το κενό του Γκόρτσανιουκ. Δεν κρύβω πως αναζητούμε κεντρικό στη θέση του Σφενδυλάκη. Στόχος μας είναι η 8η θέση ή να απομακρυνθούμε από τις δύο τελευταίες ομάδες των πλέι άουτ».
 
Στο τάι μπρέικ
 
Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει πέντε τάι μπρέικ στο εφετινό πρωτάθλημα και έχει χάσει τα τέσσερα, αλλά η μία νίκη που έκανε ήταν επί της ΜΕΝΤ στη Τούμπα. Αυτή ήταν και η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων της Volleyleague.
 
 
 
 
2014-15
10/01/2015: Volleyleague 12η Παναθηναϊκός - ΜΕΝΤ
25/10/2014: Volleyleague ΜΕΝΤ - Παναθηναϊκος 2-3 (19-25, 25-20, 20-25, 25-21, 11-15)
 
 
 
 
 
VOLLEYLEAGUE ΟΠΑΠ 2014-15
TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015
Γυμναστήριο Πανελληνίου 19.30: Παναθηναϊκός - ΜΕΝΤ
Διαιτητές: Βουδούρης, Φραγκάκης. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Οικονόμου, Ράντσιου. Γραμματεία: Μαυρικίδου.
Γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» Βόχα 19.00 (Novasports-3): Παμβοχαϊκός - Ολυμπιακός
Διαιτητες: Γεωργουλέας, Χανδρινός. Παρατηρητής: Ιορδανίδης. Επόπτες: Γεράνιος, Κτενάς. Γραμματεία: Κτενά.
Γυμναστήριο «Χαλκιούλειο» Λαμίας 19.00: Γ.Σ.Λαμία - Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιτητές: Θεμελής, Μουλά Λ. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Επόπτες: Σακελλάρης, Κατσιούλης. Γραμματεία: Σάλτα.
Γυμναστήριο «Μ.Λιούγκας» Γλυφάδα 20.00: ΑΕΚ - Α.Σ.Άρης
Διαιτητες: Μυλωνάκης, Μουλά Ε. Παρατηρητής: Ακαρέπης. Επόπτες: Λιδωρικιώτη, Οικονομοπούλου. Γραμματεία: Καραγεωργίου.
Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015
Γυμναστήριο «Ζηρίνειο» Κηφισιά 18.00: Α.Ο.Κηφισιάς - Α.Ο.Ορεστιάδας
Διαιτητες: Ονόπας, Νικολόπουλος. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Χρηστίδης Αλ., Αντωνόπουλος. Γραμματεία: Παπασηφάκη.
Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015
Γυμναστήριο «Δ.Βικέλας» Σύρος 19.00 (Novasports-3): Φοίνικας Σύρου - ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Ανδρονικίδης. Επόπτες: Βρούτσης, Μπαρμπούνης. Γραμματεία: Πιρπίνια.
Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Παναθηναϊκός Α.Ο. Παναθηναϊκός - ΜΕΝΤ (12η αγωνιστική, 10/1, 19.30)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject