Print this page
10-01-2015

Α.Ο.Κηφισιάς - Α.Ο.Ορεστιάδας (12η αγωνιστική, 11/1, 18.00)

Rate this item
(0 votes)
Με την αναμέτρηση μεταξύ του Α.Ο.Κηφισιάς και του Α.Ο.Ορεστιάδας που θα γίνει στο Ζηρίνειο συνεχίζεται την Κυριακή η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ (11/1, 18.00, Διαιτητές: Ονόπας, Νικολόπουλος).
 
Η Κηφισιά βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας της Volleyleague με 21 βαθμούς και θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί μέσα σε αυτήν. Στοχεύει στην 8η νίκη στο πρωτάθλημα αλλά και να πάρει και ρεβάνς για την ήττα του Α γύρου με 3-2 σετ. Η Κηφισιά είναι αήττητη στην έδρα της και έχει στόχο να κρατήσει απόρθητο το Ζηρίνειο.
 
«Αήττητοι στην έδρα μας»
 
Ο κεντρικός του Α.Ο.Κηφισιάς Δημήτρης Σουλτανόπουλος είπε: «Είμαστε σε καλή κατάσταση και για πρώτη φορά μετά από καιρό δεν έχουμε απουσίες και αγωνιστικά προβλήματα. Θέλουμε να νικήσουμε για να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας και να μείνουμε στη θέση που είμαστε. Μετά την ήττα στον Α΄γύρο είμαστε σε έγρηγορση. Βέβαια, τότε ήταν ακόμα αρχή στο πρωτάθλημα, μόλις είχε έρθει ο Όστιν και είχαμε απουσίες. Τώρα είναι διαφορετικά. Με καλή εμφάνιση θα συνεχίσουμε το επιτυχημένο σερί στην έδρα μας».
 
Εχασαν την πτήση
 
Η αποστολή της Ορεστιάδας το μεσημέρι του Σαββάτου έχασε την πτήση από την Αλεξανδρούπολη στην Αθήνα και ταξιδεύει με πούλμαν στην Αθήνα. Επίσης ακυρώθηκαν και τα εισιτήρια της επιστροφής οπότε θα πρέπει να γυρίσει και πάλι οδικώς.
 
Καλύτερα ο Λούνα
 
Αγωνιστικά η ακριτική ομάδα είναι σε καλή κατάσταση καθώς ο Βραζιλιάνος Λούνα ξεπέρασε το πρόβλημα με τα γόνατα του ύστερα από ειδική θεραπεία που έκανε σε χειροπρακτικό. Από τις αρχές του χρόνου δεν βρίσκεται στην ομάδα και ο Βούλγαρος ακραίος Σιμεόν Αλεξαντρόφ. Απουσίες ή τραυματισμοί δεν υπάρχουν. Η Ορεστιάδα με 15 βαθμούς βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας και στοχεύει στην 7η νίκη της στο πρωτάθλημα. Εκτός έδρας έχει δώσει 5 αγώνες και έχει σημειώσει 2 νίκες.
 
«Αναστάτωση και ικανοποίηση»
 
Ο προπονητής της Α.Ο.Ορεστιάδας Κώστας Δεληκώστας είπε: «Μας δημιουργεί αναστάτωση και κόπωση η απώλεια της πτήσης καθώς μέχρι αργά το βράδυ η ομάδα θα είναι στο δρόμο. Η Κηφισιά έχει καλή ομάδα σε ιδιαίτερο γήπεδο όπου η Ορεστιάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά. Είμαι ευχαριστημένος από την προετοιμασία που έχουμε κάνει το προηγούμενο διάστημα καθώς ο Λούνα ξεπέρασε το πρόβλημα του. Θέλω να ευχαριστήσω τον χειροπράκτη Γιώργο Κόκορη και την φυσικοθεραπεύτρια Τζούλια Κερέμη για τις αποτελεσματικές προσπάθειες που έκαναν».
 
Πρώτη στο Ζηρίνειο
 
Η αυριανή αναμέτρηση στο Ζηρίνειο είναι μόλις η δεύτερη μεταξύ των δύο ομάδων. Στον Α΄γύρο στην Ορεστιάδα η ακριτική ομάδα νίκησε 3-2 σετ.
 
 

 
 
 
VOLLEYLEAGUE ΟΠΑΠ 2014-15
TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015
Γυμναστήριο Πανελληνίου 19.30: Παναθηναϊκός - ΜΕΝΤ
Διαιτητές: Βουδούρης, Φραγκάκης. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Οικονόμου, Ράντσιου. Γραμματεία: Μαυρικίδου.
Γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» Βόχα 19.00 (Novasports-3): Παμβοχαϊκός - Ολυμπιακός
Διαιτητες: Γεωργουλέας, Χανδρινός. Παρατηρητής: Ιορδανίδης. Επόπτες: Γεράνιος, Κτενάς. Γραμματεία: Κτενά.
Γυμναστήριο «Χαλκιούλειο» Λαμίας 19.00: Γ.Σ.Λαμία - Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιτητές: Θεμελής, Μουλά Λ. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Επόπτες: Σακελλάρης, Κατσιούλης. Γραμματεία: Σάλτα.
Γυμναστήριο «Μ.Λιούγκας» Γλυφάδα 20.00: ΑΕΚ - Α.Σ.Άρης
Διαιτητες: Μυλωνάκης, Μουλά Ε. Παρατηρητής: Ακαρέπης. Επόπτες: Λιδωρικιώτη, Οικονομοπούλου. Γραμματεία: Καραγεωργίου.
Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015
Γυμναστήριο «Ζηρίνειο» Κηφισιά 18.00: Α.Ο.Κηφισιάς - Α.Ο.Ορεστιάδας
Διαιτητες: Ονόπας, Νικολόπουλος. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Χρηστίδης Αλ., Αντωνόπουλος. Γραμματεία: Παπασηφάκη.
Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015
Γυμναστήριο «Δ.Βικέλας» Σύρος 19.00 (Novasports-3): Φοίνικας Σύρου - ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Ανδρονικίδης. Επόπτες: Βρούτσης, Μπαρμπούνης. Γραμματεία: Πιρπίνια.