Print this page
29-01-2015

Ολυμπιακός - Α.Σ.Άρης (Β΄ημιτελικός LC, 30/1, 21.00, ΝS-3)

Rate this item
(0 votes)
Ο Ολυμπιακός και ο Άρης θα αναμετρηθούν στον Β΄ημιτελικό του League Cup και θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στη διοργάνωση.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του 2013 στο Βραχάτι θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή. Νέα πρόσωπα για την ομάδα του Δημήτρη Καζάζη είναι ο Ολλανδός Βίτσε Κοΐστρα και ο Γιώργος Σφενδυλάκης που θα κάνουν ντεμπούτο με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.
 
Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στην Ευρώπη ο Ολυμπιακος στρέφει αποκλειστικά το ενδιαφέρον του στους εγχώριους τίτλους. Ο Ολυμπιακός προκρίνεται για δεύτερη φορά σε τελική φάση. Η πρώτη ήταν την σεζόν 2012-13 όπου κατέκτησε τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός στον Δ΄όμιλο της Ά΄ φάσης της εφετινής διοργάνωσης νίκησε στο Ρέντη τον Φοίνικα Σύρου 3-0 και τον Α.Ο.Κηφισιάς 3-1 σετ.
 
Ο Άρης προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελική φάση League Cup. Στην Α΄φάση ηττήθηκε από τη ΜΕΝΤ 3-1 σετ αλλά νίκησε τον ΠΑΟΚ (3-0 σετ) και πέρασε σε βάρος του "δικεφάλου" στη διαφορά των σετ. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι ενισχυμένοι με τον Πολωνό Μιχάλ Καμίνσκι που αγωνίζονταν στον Παναθηναϊκό, ενώ και ο Γιάννης Μέλκας οδηγεί για πρώτη φορά την ομάδα σε αγώνες που κρίνουν τίτλους. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

 

Β΄ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ LEAGUE CUP «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ» 2014-15
Γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» - Γλυφάδα - Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015
21.00 (Nοvasports-3): Ολυμπιακός - Α.Σ.Άρης
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Μουλά Λεμονιά. Παρατηρητές: Ιορδανίδης, Αντωνούλης. Επόπτες: Καλομοίρης, Οικονομοπούλου, Καντλή, Δαλέκου. Γραμματεία: Σωτοπούλου.

 

H προπόνηση του Ολυμπιακού και δήλωση του Αινεία Τζελάτι (video)
Δήλωση του κεντρικού του Άρη Κάσσανδρου Στίγγα (video)
H προπόνηση του Άρη και δηλώσεις του προπονητή Γιάννη Μέλκα (video)
Σερβίς στο Λιγκ Καπ της... Ελπίδας! (video - φώτο)
Το match programme τoυ φάιναλ-4 του League Cup
Τα εισιτήρια του φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ
«Το Λιγκ Καπ θα είναι επιτυχημένο εφόσον γεμίσει το γήπεδο»

 
*Στη φωτογραφία από αριστέρα ο Κώστας Προύσαλης, ο Γιάννης Κυριακίδης και ο Δημήτρης Καζάζης
 
 
 
 

AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.