Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-03-2015

55 χρόνια «Τάφος Ινδού»: Ποτέ δεν ξεχνάμε

Rate this item
(1 Vote)

Μεγάλες μορφές των ομάδων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ του Παναθηναϊκού βρέθηκαν απόψε στον κλειστό γυμναστήριο του «Απόστολος Νικολαΐδης» στην εκδήλωση για τα 55 χρόνια από τον πρώτο επίσημο αγώνα στον «Τάφο του Ινδού». 

Οικοδεσπότης ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Ηλίας Μιχαλαριάς αλλά και μέλη του Δ.Σ. του αθηναϊκού συλλόγου. Στην είσοδο του «Τάφου» τοποθετήθηκε ταμπέλα πάνω από την είσοδο που έχει το τριφύλλι και γράφει «Never forget».

Οι Κωνσταντίνου, Κοκολάκης, Κορωναίος, Στεργάκος, Κόντος, Κοσόβας, Πιτυχούτης, Κουκόπουλος ήταν μερικοί από τους μεγάλους «θρύλους», ενώ από το βόλεϊ γυναικών ξεχώρισαν οι παρουσίες των Αγγελάκη, Μπάμπουλι, Πραγκαλούδη.

Στον Τάσο Στεφάνου που υπηρέτησε τα τμήματα βολεϊ και μπάσκετ τιμήθηκε με το «χρυσό τριφύλλι» που σύμφωνα με το πρωτόκολο του συλλόγου είναι η ύψιστη τιμή του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ενώ έκοψε και την κορδέλα των 55 ετών.

Οι παλαίμαχοι θυμήθηκαν γνωστές και άγνωστες ιστορίες που διαδραματίστηκαν στον «Τάφο» ενώ περίπου 200 φίλοι του Παναθηναϊκού παρακολουθούσαν την εκδήλωση και είχαν επικοινωνία με τους ανθρώπους που έγραψαν την ιστορία του συλλόγου.

Σε μία συμβολική αλλά και ουσιστική πρωτοβουλία η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού διέθεσε προς πώληση (13€) μέρος του παλιού παρκέ που ανακαινίστηκε ως ενθύμιο για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να «μαθαίνουν» οι νεότεροι.

Φωτογραφίες: Stolis

 

08_PHOTO.jpg10_PHOTO.jpg12_PHOTO.jpg07_PHOTO.jpg01_PHOTO.jpg

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Παναθηναϊκός Α.Ο. 55 χρόνια «Τάφος Ινδού»: Ποτέ δεν ξεχνάμε
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject