Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-03-2015

Τζίμας: «Ώρα τελικών...»

Rate this item
(0 votes)

Η αντίστροφη μέτρηση για την τριπλέτα.... φωτιά που περιμένει την ομάδα του Εθνικού, έχει ξεκινήσει και η Κηφισιά θα είναι ο πρώτος από τους τρεις τελικούς που περιμένουν τους Εβρίτες (ακολουθεί ο Παναθηναϊκός και η Σύρος).

Η πέμπτη θέση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του Σάκη Μουστακίδη (ισοβαθμούν με τον τέταρτο της βαθμολογίας Φοίνικα Σύρου, που έχει πλεονέκτημα στα σετ), δεν αφήνει κανένα περιθώριο για απώλειες βαθμών και η έδρα είναι σίγουρα ένας παράγοντας πάνω στον οποίον βασίζονται.

Αυτό άλλωστε τόνισε και ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Τζίμας, ο οποίος επεσήμανε τη σπουδαιότητα του αγώνα με την Κηφισιά, λέγοντας πως: «Τη Δευτέρα δίνουμε το πρώτο από τα τρία παιχνίδια που απομένουν. Για εμάς οι αναμετρήσεις αυτές είναι σαν τελικοί. Κρίνεται ολόκληρη η χρονιά και όλη η προσπάθεια που κάναμε τόσους μήνες. Κόντρα στην Κηφισιά θέλουμε μία καθαρή νίκη, όχι μόνο για να διατηρηθούμε σε τροχιά τετράδας αλλά και για να έχουμε καλή ψυχολογία στα επόμενα ματς με Παναθηναϊκό και Σύρο. Είναι ώρα τελικών για τον Εθνικό και ο κόσμος πρέπει να είναι στο πλευρό μας. Τον χρειαζόμαστε κοντά μας και εύχομαι στο τέλος να πάρουμε αυτό που αξίζουμε». Σε ότι αφορά το κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα, ο πρόεδρος του Εθνικού είπε: «Προερχόμαστε από δύο νίκες κόντρα σε ΜΕΝΤ και Ορεστιάδα, οι οποίες βοήθησαν πολύ τα παιδιά, όχι μόνο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Υπάρχει αισιοδοξία και οι παίκτες προετοιμάζονται εντατικά για τα παιχνίδια που απομένουν. Υπάρχει σίγουρα άγχος και πίεση αλλά είμαι σίγουρος πως θα αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα, όπως άλλωστε έχουν κάνει τόσες φορές».

Πηγή: TAA Eθνικός Αλεξανδρούπολης

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης Τζίμας: «Ώρα τελικών...»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject