Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-03-2015

Κουκ και Χόι: «Η τεtράδα είναι κοντά και μακριά»

Rate this item
(0 votes)

Ο Αμερικανός ακραίος Μπράιαν Κουκ και ο Ολλανδός κεντρικός Τζάιρο Χόι πανηγύρισαν τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-1 στου Ρέντη, την αφιέρωσαν στον κόσμο του Παναθηναϊκού, τον οποίο προσκάλεσαν στην Κυψέλη για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της κανονικής περιόδου κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (28/3, 19.00).

Ο Αμερικανός ακραίος, Μπράιαν Κουκ, χάρηκε για το σημαντικό διπλό του Τριφυλλιού ενώ γνωρίζοντας την ιστορία των ντέρμπι ‘αιωνίων’ δήλωσε ότι η ομάδα ήταν προετοιμασμένη για τη νίκη: «Πίστευα και πριν από το ματς ότι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Όλα τα ματς μπορούμε να τα κερδίσουμε, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Όλοι δώσαμε το 100% μας, Θανάσης (σ.σ Πρωτοψάλτης), Μπέλος, Κώστας όλοι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία. Ακόμα και όταν κάναμε το 1-0 σετ δεν εφησυχάσαμε, ανεβάσαμε ρυθμό και παίξαμε ακόμα καλύτερα απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Έχουμε ψυχολογία. Είμαστε καλά. Έρχεται το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην έδρα μας και οι οπαδοί μας – που ξέρω πόσο χαρούμενοι είναι μετά και από αυτή τη νίκη- είναι κάτι περισσότερο από ευπρόσδεκτοι για να έρθουν και να μας στηρίξουν όπως κάνουν πάντα».

Χόι: «Είμαι πολύ χαρούμενος»

Από την άλλη ο «πράσινος» γίγαντας, Τζάιρο Χόι ανέφερε: «Δεν είχαν κερδίσει τα δυο τελευταία ματς (σ.σ Κηφισιά για πρωτάθλημα, ΠΑΟΚ για Κύπελλο). Γνωρίζαμε ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να κάνουμε κάτι καλό και διεκδικήσαμε τη νίκη. Πιέσαμε πολύ και παίξαμε καλά σε όλους τους τομείς. Θέλαμε τους βαθμούς για να μείνουνε ζωντανοί αλλά ξέραμε και πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη για το Σύλλογο. Η τετράδα είναι κοντά και μακριά, είναι δύσκολο γιατί δεν εξαρτάται μόνο από εμάς αλλά θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και είμαι λυπημένος που δεν υπήρχε κόσμος εδώ αλλά θα απολαύσουμε το αποτέλεσμα αλλά όχι για πολύ, γιατί έχουμε δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια να κερδίσουμε».

Πηγή: paovolleyball.gr

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Παναθηναϊκός Α.Ο. Κουκ και Χόι: «Η τεtράδα είναι κοντά και μακριά»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject