Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-03-2015

Μπέλος: «Νικήσαμε τον Ολυμπιακό την κατάλληλη στιγμή»

Rate this item
(0 votes)

Ο Χρίστος Μπέλος θα βάλει στην προσωπική του συλλογή το τέταρτο αγαλματάκι MVP στην Volleyleague. Αυτό θα είναι το πρώτο με τον Παναθηναϊκό, ενώ έχει άλλα δύο με την Κηφισιά και ένα με τη Νίκαια.

 

«Αφιερώνω το βραβείο στους συμπαίκτες μου. Στο βόλεϊ για να βγεις κάποιος MVP πρέπει και οι συμπαίκτες του να έχουν κάνει άριστη εμφάνιση. Ήταν ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια. Όλα τα παιδιά πήγαν πολύ καλά. Αξίζουν οι συμπαίκτες μου αυτή τη διάκριση, όπως το αξίζει η διοίκηση του Παναθηναϊκού, οι οπαδοί του αλλά και η οικογένεια μου που με έχουν στηρίξει πολύ».

Είχες μία χρόνια δύσκολη, αμφισβητήθηκες αλλά και δικαιώθηκες...

«Πράγματι είναι περίεργη χρονιά για μένα. Τυχαία βρέθηκα στον Παναθηναϊκό μετά τα όσα έγιναν στον Άρη. Η περσινή πορεία του Παναθηναϊκού δεν έχει σχέση με την εφετινή. Είναι άλλοι οι στόχοι, άλλη η πίεση. Κάθε μέρα προσπαθώ και παλεύω. Κάθε Σάββατο δε μπορείς να είσαι όπως θέλεις αλλά πρέπει να κρατάς σταθερά ένα υψηλό επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος που μας βγήκε το ματς με τον Ολυμπιακό. Αυτή η νίκη ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Ξέρουμε τι σημασία των επιτυχιών κόντρα στον Ολυμπιακό και επί πλέον μας δίνει κουράγιο και ώθηση για τη συνέχεια».

Θα καταφέρει να μπει ο Παναθηναϊκός στην 4αδα;

«Δεν θα είναι εύκολο να μπούμε στην 4αδα αλλά από την αρχή το προσπαθεί αθόρυβα όλη η ομάδα. Ηδη έχει γίνει υπέρβαση και ότι συμβαίνει το ευχαριστιόμαστε. Δουλεύουμε σκληρά όλη την εβδομάδα και ακόμα η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης. Υπάρχουν δύο αγωνιστικές και όλα είναι ανοικτά για τέσσερις ομάδες που διεκδικούν δύο θέσεις. Μπορούμε να νικήσουμε και τους δύο αγώνες με τον Εθνικό αλλά και τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ αλλά θα πρέπει να πιάσουμε τέλεια απόδοση. Η ομάδα από αγώνα σε αγώνα παίζει καλύτερα».

Ο αγώνας με τον Εθνικό θα είναι σαν τελικός;

«Κάθε αγώνας είναι σαν τελικός. Δεν είδα τον αγώνα του Εθνικού με την Κηφισιά αλλά ξέρω πως ο Εθνικός στην έδρα του παίζει καταπληκτικά. Δυνατό σερβίς και πολύ καλό μπλοκ – άμυνα. Σίγουρα πρέπει να νικήσουμε για να μπορέσουμε να έχουμε ελπίδες για την 4αδα. Προετοιμαζόμαστε ήδη για αυτό το ματς και πιστεύω πως με τη βοήθεια και του κόσμου θα τα καταφέρουμε».

O Χρίστος Μπέλος MVP και της 20ης αγωνιστικής

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Παναθηναϊκός Α.Ο. Μπέλος: «Νικήσαμε τον Ολυμπιακό την κατάλληλη στιγμή»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject