Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-08-2015

Πρώτη συγκέντρωση στον Παναθηναϊκό με οδηγίες και εκπλήξεις

Rate this item
(1 Vote)

Eν αναμονή των ανακοινώσεων των δύο ξένων που θα συμπληρώσουν το ρόστερ έγινε στην Κυψέλη το πρώτο συγκεντρωτικό ραντεβού της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Παλιοί παίκτες αλλά και νέοι ήταν συνεπείς στην πρώτη συγκέντρωση που ήταν περισσότερο γνωριμίας και κατευθύνσεων σχετικά με το πρόγραμμα προετοιμασίας που θα ξεκινήσει από την Τρίτη (25/8).

Παρουσία της διοίκησης του Παναθηναϊκού Α.Ο αλλά και της διοίκησης του ΤΑΑ έγινε η πρώτη γνωριμία με την ατμόσφαιρα να παραμένει οικογενειακή και τους «παλιούς» να βάζουν αμέσως στο κλίμα τους νέους «πράσινους».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς καλωσόρισε τους παίκτες μαζί με την υπόλοιπη διοίκηση (κ.κ Καρανάσο, Λαδουκάκη, Κάσσαρη, Σπύρου, Γεωργακέλλο, Λάζο) και αμέσως μετά το λόγο πήρε ο προπονητής, Δημήτρης Ανδρεόπουλος ο οποίος έδωσε το στίγμα για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Από την Τρίτη 25/8 οι «πράσινοι» σηκώνουν μανίκια ενώ στο τεχνικό επιτελείο προστίθεται φέτος και ο personal trainer Βαγγέλης Πολυμερόπουλος που θα βοηθήσει στον τομέα της εκγύμνασης των αθλητών.

Στην πρώτη συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι: Πανταλέων, Μπέλος, Πολυχρονιάδης, Μπούρας, Σάμαντας, Παπαδόπουλος, Σιμεούνοφ, Μαρούλης, Κανέλλος, Ρούσης, Ρεζκ, Σούρδι, Αγγέλης.

Το τεχνικό επιτελείο αποτελείται από τους Ανδρεόπουλο (προπονητής), Καραμαρούδη (προπονητής β’), Μαρκάκη (προπονητής/στατιστικολόγος), Σταφυλοπάτη (φυσικοθεραπευτής), Διακόσια (γιατρός), Πολυμερόπουλο (γυμναστής) και Αλεξανδρή (μάνατζερ).

Τους «πράσινους» επισκέφθηκε ο πρώην διεθνής ακραίος του τριφυλλιού, Θανάσης Πρωτοψάλτης, ο οποίος πέρασε να χαιρετίσει τους παλιούς του συμπαίκτες λίγο πριν αναχωρήσει για την νέα πρόκληση της καριέρας του στη γαλλική Ναρμπόν.

pao-prwti12.jpgpao-prwti1.jpgpao-prwti3.jpg

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Παναθηναϊκός Α.Ο. Πρώτη συγκέντρωση στον Παναθηναϊκό με οδηγίες και εκπλήξεις
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject