Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-09-2015

Ο Παναθηναϊκός 3-1 τον Εθνικό Π. σε φιλικό

Rate this item
(0 votes)
Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το… δεξί στα φιλικά προετοιμασίας και επικράτησε με 3-1 του Εθνικού Πειραιά στο κλειστό της Κυψέλης.
 
Αυτό ήταν το πρώτο… ξεμούδιασμα για τους «πράσινους» μετά το πρώτο στάδιο προετοιμασίας με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να βλέπει σε αγωνιστική δράση τη νέα ομάδα. Αλλαγές σχημάτων και τακτικής περιελάμβανε το φιλικό προκειμένου ο έμπειρος τεχνικός να βγάλει συμπεράσματά του. Το βραζιλιάνικο δίδυμο των Φερέιρα-Ούγκο άφησε καλές εντυπώσεις, όπως και η ήρεμη δύναμη ο Βούλγαρος ακραίος, Άλεξ Σιμεούνοφ, αν και χρειάζεται ο απαραίτητος χρόνος συμμετοχής για όλους τους παίκτες.
 

Tα σετ: 3-1 (25-19, 25-16, 19-25, 25-19)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Φερέιρα, Μαρούλης, Ούγκο, Σιμεούνοφ, Πανταλέων, Κανέλλος, Πολυχρονιάδης (λ.), Ρούσης, Σαμαντά, Μπέλος, Μπούρας
 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κλαρούδας): Λιόντας, Αλεξίου, Τοκάνης, Παπακυριάκου, Τουρνάκης, Μπάσης, Βολουδάκης (λ), Σιώπης, Δημητριάδης, Πουλής.
 
Ο κόουτς του τριφυλλιού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Ικανοποιημένοι είμαστε. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, παρόλη την κούραση κυρίως όσο πέρναγε η ώρα».
 
Ο προπονητής του Εθνικού Π. Γιώργος Κλαρούδας είπε: «Είναι το δεύτερο φιλικό δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, βγάλαμε καλά συμπεράσματα. Βγάλαμε καλά συμπεράσματα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που θα είναι καλή και φέτος. Μας δυσκόλεψε στην υποδοχή και δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι».
Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Παναθηναϊκός Α.Ο. Ο Παναθηναϊκός 3-1 τον Εθνικό Π. σε φιλικό
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject