Print this page
28-09-2015

Αγιασμός στον Παναθηναϊκό: «Κατάθεση ψυχής στο γήπεδο»

Rate this item
(0 votes)

Στο κλειστό γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (28/9) ο αγιασμός και η Media Day των τριών ομαδικών τμημάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο. (μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ ανδρών-γυναικών).

Μιχαλαριάς: «Να παλεύετε για την ομάδα»

Αμέσως μετά το καθιερωμένο αγιασμό που τέλεσε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης, Νικόδημος Φαρμάκης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς πήρε το λόγο:

«Το βασικό είναι να υπάρχει υγεία και είμαι πεπεισμένος πως οι προσπάθειες των ομάδων θα πετύχουν. Θα πάμε μπροστά. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, περιβάλλεται από είκοσι τμήματα. Το βόλεϊ γυναικών-ανδρών και το μπάσκετ γυναικών, είναι από τα τρία μεγαλύτερα . Το κλειστό της Κυψέλης και εδώ αναμένεται να είναι γεμάτο, όπως και κάθε χρόνο. Δεν θα πω ότι πρέπει να βγούμε πρώτοι. Να κυνηγάμε κάθε στόχο ξεχωριστά, όλα τα τμήματα, να παλεύουν όλοι αθλητές όλων των τμημάτων. Να μην τα παρατάνε. Ο Παναθηναϊκός σημαίνει μαχητική ψυχή. Αυτό είναι το στοιχείο του Παναθηναϊκού. Τον κόσμο δεν τον νοιάζει αν έρθει ένα στραβό αποτέλεσμα. Αυτό που τον νοιάζει είναι οι αθλητές μας να δείχνουν αθλητική ψυχή. Οι φίλαθλοι-οπαδοί του Παναθηναϊκού περιμένουν να σας δούν να παλεύετε για την ομάδα που αγαπάμε όλοι με μαχητική ψυχή. Να προσπαθείτε. Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά με υγεία και όλα θα γίνουν».

Ανδρεόπουλος: «Κατάθεση ψυχής στο γήπεδο»

Ο κόουτς της αντρικής ομάδας βόλεϊ, Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού με υγεία. Ασφαλώς και η βοήθεια του Κυρίου δεν φτάνει. Θέλει και τη δική μας προσπάθεια. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Οι ομάδες που δημιουργούνται είναι πολύ δυνατές ομάδες. Ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει την ψυχή του στο γήπεδο. Θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό και στο τέλος θα κρίνουμε από το αποτέλεσμα. Εγώ ζητάω από την ομάδα μου να παίξει βόλεϊ. Να είναι ένα σταθερό σύνολο που ξέρει τι ζητάει. Ένα σύνολο σκληρό στο μπρέικ πόιντ, δηλαδή στο μπλοκ και άμυνα».

 

 

pao_men3.jpgpao_men.jpgagiasmos_4.jpgpao2014-15a.jpgagiasmos_1.jpgmixalarias.jpgagiasmos_3.jpgagiasmos_2.jpg


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.